CS:GO detaylı aim nasıl geliştirilir?

iRlvua

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, çoğunuz biliyorsunuzdur zaten ama bazı saçmalıkları yok etmek ve bazı ince detaylar verebilmek için bu konuyu yazıyorum.

Öncelikle arkadaşlar eğer bir hedefiniz varsa, sadece matchmaking Dust 2 giren birisi değilseniz şu an yazacaklarım şeyleri uyguladığınızda maximum 3 günde gözle görülür bir fark yaşayacaksınız.

Aim Botz'da sabit botlara spray atmanız aiminizi geliştirmez, sabit botlara hızlı şekilde onetap atmanız gerekiyor. Veya sunucudan birkaç Bot'u kickleyip az sayıda bot ile botlar hareket ederken uzak mesafeden spray atarak vurmaya çalışırsanız ve bunu 180 derece yaparsanız daha çok işinize yarar.

Surf ve bhop yapmak mouse hakimiyetinizi ve movement (hareket) etmenizi geliştirir. Günde 30 dakika boşluklarda yapmak yeterlidir.

Aim'i gerçekten geliştirmek istiyorsanız en önemli şey deathmatch.
Topluluk sunucularında kalabalık olan herhangi bir FFA DM sunucusuna girerseniz ve 4 round (30x4 = 120 dakika) DM oynarsanız gerçekten canavar gibi başlarsınız o güne. Ve DM gerçekten kas ağrıtıyor, uzun süre oynadığınızda omuzunuzda ağrı oluyor ve kas hafızasını gerçekten çok iyi çalıştırıyor.

İnce detay: Uyumadan önce kesinlikle deathmatch oynayın!

Arkadaşlar son maçınız bitmiş olsa ve hatta ragequit bile atmış olasanız kesinlikle 1 el DM atmadan uyumayın. Gece uyumadan önce ve sabah kalktlıktan sonra DM atmak çok önemli, gerçekten fark yaratan şeylerden.

Kısaca Aimbotz'da aim kasıyorum diye kendinizi kandıracağınıza DM kasın, farkı göreceksiniz.

İyi sosyaller ve iyi akşamlar :)

Aslında herkeste aim kabiliyeti var ancak kimse şunun farkında değil.
O botlar önünde boş boş da dursa git ve sadece 1 saat o botlara hangi açıdan vurmak istersen vur.
Gerekirse uç kaç zıplayarak değişik absürt hareketlerle vur ancak dediğin gibi bunu hızlı bir şekilde yapmak çok önemli.
1 saat durmaksızın bunu yaptıktan sonra elin alev almazsa ben hiç bir şey bilmiyorum.
Pratik pratik pratik.
Ne demiş CR7 : Practis make perfect.
İyi sosyaller. 👿

DM'yi o kadar önemli bulmuyorum. Bana kalırsa öncelikle iş uygun sens'i bulabilmekte. Bunun için ise duvarda bir noktayı gözünüze odaklayın ve sağ sol yaparken aynı anda aiminizi tam o noktanın üzerinde tutmaya çalışın. Sensinizi oynatarak kendinize en uygun olanı bulun. Ondan sonra ise iş arkadaşın dediği gibi hızlı bir şekilde mouseyi çevirip hs atabilmekte.

DM'yi o kadar önemli bulmuyorum. Bana kalırsa öncelikle iş uygun sens'i bulabilmekte. Bunun için ise duvarda bir noktayı gözünüze odaklayın ve sağ sol yaparken aynı anda aiminizi tam o noktanın üzerinde tutmaya çalışın. Sensinizi oynatarak kendinize en uygun olanı bulun. Ondan sonra ise iş arkadaşın dediği gibi hızlı bir şekilde mouseyi çevirip hs atabilmekte.
Hocam düşük sens her zaman iyidir, düşük sens’e alışmak için bir anda sensitivity mesela 1.7 olan bir oyuncu düşürmek istediğinde 0.7’ye çekerse ve 3 dakika öyle denerse tekrar 1.7’de oynayamaz. 1.4’e falan çeker. Böyle böyle düşürebilir. Ve diğer türlü faceit’de ben hiç önümde sabit düşmana tap tap attığımı görmedim. Sürekli spray ve hareket oluyor. Bu yüzden dm kasarsanız çok daha hızlı alışıyorsunuz. Ama mesela niko gibi mi olmak istersin yoksa twistz gibi mi, karar senin :)

Hocam düşük sens her zaman iyidir, düşük sens’e alışmak için bir anda sensitivity mesela 1.7 olan bir oyuncu düşürmek istediğinde 0.7’ye çekerse ve 3 dakika öyle denerse tekrar 1.7’de oynayamaz. 1.4’e falan çeker. Böyle böyle düşürebilir. Ve diğer türlü faceit’de ben hiç önümde sabit düşmana tap tap attığımı görmedim. Sürekli spray ve hareket oluyor. Bu yüzden dm kasarsanız çok daha hızlı alışıyorsunuz. Ama mesela niko gibi mi olmak istersin yoksa twistz gibi mi, karar senin :)
Düşük sensten ziyade herkesin oynayışı farklıdır, kimi bilekten oynar kimi ise direkt kolu ile oynar. Twistzz NiKo'dan daha üst segment bir oyuncu, belki o benim gibi olmak isterdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı