CS:GO DMG Takım arkadaşı aranıyor

Sana Emir veren, dinlemediğinde söven, ukala saygısız tavırlarına karşı yerin dibine sokan "büyüklerine" buradan selam olsun. Sana terbiye vermeyeceğim burada. Ailen bile verememiş zaten
Ya geliyorsun burada boş konuşuyorsun, tatavayı başlatan ilk sensin gelmişsin artislik taslıyorsun, ben buraya oyun arkadaşı açıyorum diye konu açıyorum gelmişsin burada lagaluga yapıyorsun, göz ardı edildin git kumunda oyna.
_

Tekrar Faceit oynayayım dedim belki iyi adamlar gelir, 4 rus geldi ikisi arkadaş sürekli blyat, blyat diyip pushluyorlardı, Knife round'u kazandık, takım kaptanı switch yapmıyor, avantaj CT'de idi, switch yapmıyor, Ruslar bu oyunu oynamamalı...

Son düzenleme:
Selam dostum, genelde gece ve sabaha karşı saatlerde giriyorum. Eğer beraber oynamak istersen rankım: "Mge" Steam adresimi imza kısmından bulabilirsin. Gl&hf.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı