CS:GO Düşük Çözünürlükte FPS Yükselmiyor

ersoz78

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim sorunum düşük FPS değil. Sorunum şöyle:

CS:GO yu geforce experienceden optimize ettiğimde yüksek ayarları açıyor çözünürlük ise 1280x1024. Çünkü 4:3'te oynuyorum. Ve bu ayarlarla ortalama 100-120 FPS alıyorum. Uzun bir süre böyle oynadıktan sonra 100 FPS yerine 300 FPS oynanışı kolaylaştırdığını öğrendim ve FPS artırmak için grafik ayarlarını düşürdüm. Her ayarı teker teker denedim. En düşük ayarlar ve 800x600 ve En yüksek ayarlar 1810x1440'da aldığım FPS nerdeyse aynı. Her zaman 100 civarı. FPS sabitleyici yok Vsync yok. Nvidia denetim masasından yüksek performansa aldım. İnternette gördüğüm bazı başlangıç komutlarını denedim. Fakat hertürlü FPS 100 civarı.

Not : Yaklaşık 1 yıl kadar önce 200 FPS aldığım oluyordu normal rekabetçide.

Sistem:

Nvidia GeForce GTX 650 Ti BOOST OC
AMD FX X4 4100 Quad Core 3.6 GHz
8GB RAM DDR3

Son düzenleyen: Moderatör:
"100 fps yerine 300 fps alsan daha iyi oynarsın" önerisini yapan arladaşınızı artık pek ciddiye almayın. Eskiden her bilgisayar parçasını cigabayt değeri üzerinden yorumlayan bir kitle vardı. Şimdi de fps manyakları ortaya çıktı.

Monitörün gösterebileceği maksimum kare sayısı var, gözün algılayabileceği maksimum kare sayısı var. Bilgisyar isterse 1000 fps versin belli bir miktardan sonrası işe yaramaz.

Masa ne kadar dolu olursa olsun midenin alabileceği yemek ölçüsü bellidir. Belli bir yerden sonra masada nelerin olduğunun önemi kalmaz.

Ben cs go'yu 150 fps filan alabilmeme rağmen 60'a sabitleyip oynadım yüzlerce saat. Daha fazlasını gösterebilecek bir monitörüm yoktu çünkü. Klasik laptop ekranı.

Şu an yeni pc topladım ortalama 300fps alıyorum oynayışımda hiçbir fark yok.

Bu tür bir hatayla bende karsilasmistim buyuk ihtimal bundan 1 yil kadar onceydi , o kadar ugraslarima karsin hic bir cozum yolu bulamamistim, ama 3300 saatlik deneyimime gore sana su tavsiyeyi vereyim monitorun 60 hz ise sen istersen 400 fps al senin icin hicbir degusiklik olmayacaktir 144 hz bir monitorun var isede tam anlamiyla yararlanman icin 144 fps den asagida bir performansin olmamasi oynayisini buyuk olcude degistirir, gunumuzdeki yuksek fps bagimlilarina bu dusunceler belki sacma gelebilir ama isin en dogru acıklaması budur.

Dosya Ekleri

• 0.jpg
    0.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 311
Cevaplarınız için teşekkür ederim. fps_max 0 yapmayıda denedim.
Sorunlarımdan biriside fps'in eskisi kadar yüksek olmaması. Başta yazdığım gibi eskiden 200 fps görüyodum zaman zaman. Şimdi tekrar test ettiğimde spray yaparken, çoklu çatışmalarda vs. fpsin 30 a kadar düştüğünü gördüm. Yani eskiye göre bir değişim var ama ben birşeyi değiştirmedim ayarlarım sabit. NVIDIA Denetim Masasından yenileme hızını en fazla 75hz yapabiliyorum ve 30 fps aldığımda bu bana sorun çıkarıyor. Eskiden daha yüksek fps alıp şuan düşük fps almamın sebebi nedir?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı