@henry1337
Ben o yollardan çoktan geçtim dostum. Sizin alıntıladığınız kısım yasaklanmanın uygulanmadan önce meydana geleceği durum. Yasaklanma verildikten sonra telefon numarasını başka yerde kullanırsan tekrar yasaklanırsın yazmadığına göre demek ki siz okuduğunuzu anlamamışsınız. Ayrıca makaleyi de yarım paylaşıyorsunuz. Devamı nerede?
Okuyun ve öğrenin.
How do VAC bans relate to phone numbers?
VAC bans are applied to all accounts sharing a phone number
at the time of the infraction. For this (and many other) reasons we do not recommend sharing your phone number or using another user's phone number on your Steam account. Accounts sharing the phone number that do not own the game the VAC ban is for will still receive a VAC ban and will not be able to purchase the game moving forward.
Basit bir şekilde çevirecek olursak; "VAC yasakları, ihlal sırasında telefon numarasını paylaşan tüm hesaplara uygulanır" diyor. İhlal sırasında demek, yasaklamanın uygulandığı sırada demek. Bu da numarayı sonradan farklı bir hesaba ekleyince yasaklama almayacağınız anlamına geliyor. Bunu destekleyen mesaj ise yine resmi konuda mevcut.
"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."
Forumda sürekli rastladığım sorulardan birine açıklık getirmek istedim. Sebebi ise bu konu hakkında her kafadan farklı bir ses çıkması. VAC yasaklaması aldığım hesaptaki telefon numarasını farklı bir hesaba eklersem tekrar yasaklanır mıyım? Hayır efendim, tekrar yasaklanmazsınız...
Bilmediğiniz konularda da bu kadar ısrarcı olmayın.