Steam CS:GO durduk yere VAC yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 1 haftadır neredeyse internetim yoktu internet değişikliği yapmıştım internet bağlandı bende bir CS oynayayım dedim bir girdim VAC ban yaziyordu ve ben girdiğimde 6 gün önce yediğim yazıyordu hayatımda CS:GO'da hile falan açmadım neden VAC yemiş olabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_4810.png
    IMG_4810.png
    225,4 KB · Görüntüleme: 1.006
Kullandığınız 3. Parti bir yazılım mevcut mu? veya hesabınızı birden fazla kişi kullanıyor mu?

İnternetten virüslü dosya indirmiş olabilir misiniz oyun dosyalarında bir farklılık olduysa o yüzden ban yemiş olabilirsiniz.

Yok reis virüslü bir şey yüklemedim.

Kullandığınız 3. parti bir yazılım mevcut mu? Veya hesabınızı birden fazla kişi kullanıyor mu?

Hayır 3. parti yazılım yok birden fazla bir tek kuzen kullanıyor onda da CS yüklü bile değil oynamıyor.

Bu aralar aşırı derecede aynı konuya denk geliyorum, 2 tahminim mevcut:
- Bir zamanlar Çin'de yaşanan VAC bugları yine tekrar ediyor. Eğer bu seçenek doğruysa desteğe yazınca gerekli incelemeler zaten yapılır ve size ona göre dönüş sağlanır.
- CS:GO'nun ve Valve'nin ban ilkeleri güncellendi. İnternette aratıp hangi ilkelere takıldığınıza bakabilirsiniz. Eğer bu seçenekten dolayı banlandıysanız geçmiş olsun. İlkelerden dolayı ban verildiyse ve gerekli görülen süre sınırsız ise açılacağını zannetmem.

Bu aralar aşırı derecede aynı konuya denk geliyorum, 2 tahminim mevcut:
- Bir zamanlar Çin'de yaşanan VAC bugları yine tekrar ediyor. Eğer bu seçenek doğruysa desteğe yazınca gerekli incelemeler zaten yapılır ve size ona göre dönüş sağlanır.
- CS:GO'nun ve Valve'nin ban ilkeleri güncellendi. İnternette aratıp hangi ilkelere takıldığınıza bakabilirsiniz. Eğer bu seçenekten dolayı banlandıysanız geçmiş olsun. İlkelerden dolayı ban verildiyse ve gerekli görülen süre sınırsız ise açılacağını zannetmem.

En son dediginize nasıl bakacağım Steam destege yazdım banımın acılmayacagını söylediler, bende yeni Steam hesabı açıp tekrar CS:GO satın aldım umarım VAC yemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda sadece size Steam Destek yardım edebilir. Başka kimse yardım edemez. Ama bir hata sonucu VAC atıldıysa mutlaka kaldırırlar.

Bu makalede detayları ile mevcut;

Okudum üstat birini bile yapmadığıma eminim ben CS:GO'yu çok hard oynayan birisiyim. Vuruşlarımı görsen t baseden middeki 2 AWP'yi AK-47 ile görünmeden peekleyerek falan insan dışı vuruşlarım var. O yüzden VAC yediğimi düşünüyorum.

Bu makalede detayları ile mevcut;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan örnek vereyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı