CS:GO Ekran Boyutunu 4:3 Yapma

Phoxyie

Kilopat
Daha fazla  
Laptop kullanıcısıyım fakat bilgisayarımda Intel grafik sürücüsü etkin değil yani oradan ayarlayamıyorum. Başka bir şekilde CS:GO'da ekranı 4:3 yapabilme şansım var mı?
İlgilenirseniz sevinirim, teşekkürler.

desktp.jpg

Nvidia denetim masasından "GPU Ölçekleme" ayarı açıksa onu kapatıp; genel ayarlardan ölçekleme modunu "En boy oranını koru" ve uygulamalardan CS:GO'yu bulup oradan da ölçeklemeyi "En boy oranını koru" olarak değiştirirsen sorun çözülecektir.

Nvidia denetim masasından "GPU Ölçekleme" ayarı açıksa onu kapatıp; genel ayarlardan ölçekleme modunu "En boy oranını koru" ve uygulamalardan CS:GO'yu bulup oradan da ölçeklemeyi "En boy oranını koru" olarak değiştirirsen sorun çözülecektir.
"GPU Ölçekleme" ayarı tam olarak nerede bulamadım.

"Ekran" sekmesinden "Boyut konum ayarı" gibi bir ayar olması gerek. Nvidia Denetim Masası değişti mi bilmiyorum ama o kısımda ölçeklendirme kısmından "En boy oranını koru" seçeneğini seçmen gerek.
Bu zaten seçiliydi. Değişiklik yapmama gerek var mı?

Dosya Ekleri

• nv.jpg
    nv.jpg
    174,3 KB · Görüntüleme: 2.201
Normalde böyle bir sorun olmaması gerek. Ben de Radeon Ayarları'nda böyle bir sorun yaşamıştım. Ekran kartı sürücüsünün GPU ölçeklendirmesinin sorunlu olduğunu öğrendim. Sorun bundan kaynaklanıyor da olabilir.

Baya eski ama olsun masaüstüne sağ tıklayıp Intel grafik ayarları ekran ve ayarları değiştirirken tam ekrana ölçeklendir demelisin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı