"GPU Ölçekleme" ayarı tam olarak nerede bulamadım.Nvidia denetim masasından "GPU Ölçekleme" ayarı açıksa onu kapatıp; genel ayarlardan ölçekleme modunu "En boy oranını koru" ve uygulamalardan CS:GO'yu bulup oradan da ölçeklemeyi "En boy oranını koru" olarak değiştirirsen sorun çözülecektir.
"Ekran" sekmesinden "Boyut konum ayarı" gibi bir ayar olması gerek. Nvidia Denetim Masası değişti mi bilmiyorum ama o kısımda ölçeklendirme kısmından "En boy oranını koru" seçeneğini seçmen gerek."GPU Ölçekleme" ayarı tam olarak nerede bulamadım.
Bu zaten seçiliydi. Değişiklik yapmama gerek var mı?"Ekran" sekmesinden "Boyut konum ayarı" gibi bir ayar olması gerek. Nvidia Denetim Masası değişti mi bilmiyorum ama o kısımda ölçeklendirme kısmından "En boy oranını koru" seçeneğini seçmen gerek.
İntel sürücüsü aktif değil sadece nVidia ekran kartını kullanıyorum.Peki Intel ayarlarında da durum aynı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.