Steam CS:GO envanterindeki itemler bir anda kayboldu

qiaiaia

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 20-30 skinim vardı daha bu sabah baktığımda yerlerinde duruyordu fakat şimdi girdim ve Steam envanterimden sadece en değerli skinim olan AK-47 skinimin kaldığını gördüm, bu nasıl oluyor? Hesabımın takas geçmişinde herhangi bir alakalı takas yok ve giriş yapan cihazlardan da bir şey görmedim, ayrıca hesabımda Steam Guard bulunuyor, şimdi Steam desteğe mesaj attım geri dönüşlerini bekliyorum.

Şu anda mailime baktım ve Çince bir alım satım fişi gibi bir şey görünüyor, tam olarak ne olduğunu anlayamadım.

Bu şekilde satımlar var en sonda da 98 TL'lik bir alım var fakat bu nasıl olabiliyor bu kadar korumalı bir hesapta anlamış değilim.

Dosya Ekleri

• steam.PNG
    steam.PNG
    70,1 KB · Görüntüleme: 343
Son düzenleyen: Moderatör:
Edvanter ulaşılamıyor hatası var ise birkaç güne düzelir kart düşürme uygulamalarından vs olabiliyor.

Konuyla alakası yok hocam yorumunuzun, aynısı kuzenimde de var. Hesaptaki skinler ucuzdan satılıp değerli skini bırakmış. Sonra olan parayla bir item satın almış.
Eki Görüntüle 1741866
Benimkilerde aynen bu şekil hocam, çok ilginç.

Edvanter ulaşılamıyor hatası var ise birkaç güne düzelir kart düşürme uygulamalarından vs olabiliyor.
Envanter hatası yok basbaya skinler çalınmış satılmış ve anlamsız bir öğe alınmış tüm paraya

Kullandığınız hourboost uygulaması varsa ondan olabilir belki hocam.
Hocam herhangi bir 3. parti yazılım kullanmıyorum, bilgisayarı formatladım bile bu olay formattan sonra oldu hatta.

Kullandığın bir uygulama vs var mıydı hocam? Kuzenim hatırlamıyor siz biliyorsanız çözelim.
İnternet kafeden olmuş olabilir desem, steam guard var işim bitince hepsinden çıkış yaparım yani anlam veremiyorum bir türlü.

Hocam herhangi bir 3. parti yazılım kullanmıyorum, bilgisayarı formatladım bile bu olay formattan sonra oldu hatta.

Hocam araştırdım baktım, son aldığınız öge normal fiyatı 0.14 kuruş. Yani bu çalan adam büyük ihtimalle 99₺'ye alınmış olan hesap, kendilerine böylelikle para çalıyor olabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı