CS:GO gecikme sorunu

GamiX

Kilopat
Yer
İtalya
Daha fazla  
Merhabalar ben son 2-3 gündür CS:GO'da saniyelik donma sıkıntısı yaşıyorum. Oyun başlıyor ben donmuyorum ama diğer oyuncular arada bir donuyorlar. Mesela midde adam bekliyorum ses seda yok bir anda adam önüme ışınlanıyor ve beni öldürüyor. Ne FPS problemim var ne de ping. Artık kafayı yiyeceğim oyundan zevk alamıyorum.

Merhabalar ben son 2-3 gündür CS:GO'da saniyelik donma sıkıntısı yaşıyorum. Oyun başlıyor ben donmuyorum ama diğer oyuncular arada bir donuyorlar. Mesela midde adam bekliyorum ses seda yok bir anda adam önüme ışınlanıyor ve beni öldürüyor. Ne FPS problemim var ne de ping. Artık kafayı yiyeceğim oyundan zevk alamıyorum.
Oyunun dosyalarını kontrol etmenizi öneririm.

lag spike gibi görünüyor, eskiden bende de vardı. İnternet yüzünden oluyor, choke/loss falan vardır belki. Konsola net_graph 1 yazıp ekran görüntüsü atar mısın ? Ayrıca internete kablolu mu bağlanıyorsun yoksa wifi mı ?

Anlattığınız sorun İnternet kaynaklı olduğunu gösteriyor.
Eğer girdiğiniz sunucu da bir sorun yoksa, Sizin kullandığınız İnternet kaynaklanıyor.
Bazı İnternet sağlayıcıları maalesef iyi ping değerleri veremiyor.

Sisteminizin tüm güncellemeleri aldığından emin olun.
Arka planda sürekli güncelleme yapan uygulama ya da oyun indirmelerini kapatın.
Ekran Görüntüsü (5).png
Screenshot_1.png
Bağlantıdaki rehberde gösterilen geri bildirim ayarlarını kapatın.
Windows 10 İçin En İyi Gizlilik Ayarları - Technopat
Modemi yeniden başlatın.
Bağlantıdaki rehberde gösterilen adımları uygulayarak ağ ayarlarını sıfırlayın.
Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı

Bu anlattığım yöntemlerden sonra oyun sunucularını test edin. Eğer sunucularda sorun yoksa ve yine de ping sorunu yaşıyorsan, İnternet servis sağlayıcısı ile iletişime geçmeni öneririm.

Dipnot: Bir konu açtığınızda Sistem özellikleri, İnternet sağlayıcısı gibi bazı temel özellikleri belirtin.

Kablosuz bağlantıda bu tarz sorunlar gayet normaldir.
Kablolu bağlantı ile deneyin. Eğer halen sorun varsa yukarı da belirttiğim yöntemleri uygulayın.

WiFi kullanıyorum fakat pingim 56 falan yine de ben ekran görüntüsü atıyorum

Ping ile alakası yok bu olayın, bende de 50-60 gözükse de oyun arada bir duruyor sonra devam edince adamlar başka yerlere birden ışınlanmış gibi oluyordu. Eğer internete başka telefon ya da bilgisayar bağlı ise bundan da kaynaklanabilir. Ben oynarken aynı internete 2 telefon bağlanınca bu sorun başlıyordu.

Bu arada:
Model:Asus X550VX
Windows 64 bit
İşlemci: nitel core i7-6700HQ CPU 2.60GHz 2592Mhz 4çekirdek
Ekran Kartı:Nvidia GeForge 950M

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı