CS:GO güven faktörü öğrenme

Watch1q

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlığında dediğim gibi CS:GO'da güven faktörümü nasıl öğrenebilirim? Faceitfinder üzerinden yeşil 100 görünüyor doğru mu bilmiyorum başka şekilde öğrenilebilir mi? Veya faceitfinder doğru doğru sonuç veriyor mu?

Faceitfinderın çalışma şekliyle normaldeki farklı En kolay öğrenme yöntemi güven faktörünün yüksek olduğu madalyası olan bir hesapla aynı lobiye girip maç başlatmak.
Başka bir yolda yakındaki arkadaşlar kısmında yüksek rankta bol madalyalı hesaplarmı çıkıyor yoksa ranksız bazıları prime değil madalyası olmayan hesaplar mı ? Eğer ikinci dediğim gibiyse güven faktörün yüksek ihtimalle düşüktür.

Faceitfinderın çalışma şekliyle normaldeki farklı en kolay öğrenme yöntemi güven faktörünün yüksek olduğu madalyası olan bir hesapla aynı lobiye girip maç başlatmak.
Başka bir yolda yakındaki arkadaşlar kısmında yüksek rankta bol madalyalı hesaplar mı çıkıyor yoksa ranksız bazıları Prime değil madalyası olmayan hesaplar mı? Eğer ikinci dediğim gibiyse güven faktörün yüksek ihtimalle düşüktür.

Yakında ki lobilerde yüksek ranklı madalyalı hesaplar çıkıyor en az 3 madalya bazen 2 ama prmie olmayan denk gelmiyor sadece dün düşük seviyeli bir arkadaş geldi 22 level CS:GO'da rakip ranksız ve hile geldi onun harici girdiğimde tek veya farklı birisiyle rakipte madalya oluyor bazısında 6 tane falan en az 2-3 madalyalı denk geliyor bende 4 madalya var 4K saatim var ayrıca bugün sırf bu güven faktörü nedeniyle övgü botu aldım tek giriyorum genelde ve takım arkadaşım sinir edici bir şeyde toxic olabiliyorum bazen en sinir olduğum yerde sıkıyorum en son bir şey yapamayınca bugün FACEIT Finder'i gördüm ve denedim yüksek çıktı orada acaba doğru mudur?

Faceitfinder senin faktörünü belirlerken
Arkadaş listende vac yiyen kişi sayısına
Oyunu oynama saatine
Arkadaşlarının oyunu oynama saatine
Steam hesabına kaç tl yatırdına
kaç oyunun olduna gibi şeylere göre sana faktörünü gösteriyor aslında gerçek güven faktörüyle hiçbir alakası yok

Faceitfinder senin faktörünü belirlerken.
Arkadaş listende VAC yiyen kişi sayısına.
Oyunu oynama saatine.
Arkadaşlarının oyunu oynama saatine.
Steam hesabına kaç TL yatırdına.
Kaç oyunun olduna gibi şeylere göre sana faktörünü gösteriyor aslında gerçek güven faktörüyle hiçbir alakası yok.

Hesabı kaç keredir doğruladım kütüphaneden Overwatch izledim 2-3 tane 100 övgü botu düzelmiş midir acaba zaten sıkıntı yok gibiydi de bir anda çok tilt edici adamlar gelmeye başladı şüphe çekmeye başladım.

Csgo bu hocam normal hergün insanlar cinet geçirip hileye başlıyor

Rankınız neydi hocam dmg üstü ise her maç legit hile gelöe şansı yüksek

CS:GO bu hocam normal her gün insanlar cinet geçirip hileye başlıyor.

Rankınız neydi hocam DMG üstü ise her maç legit hile gelöe şansı yüksek.

Rank süpremdi hileler sağ olsun leme düştüm. Güven faktörüm ile alakalı diye düşünmeye başladım işte bu yüzden de yine hile geldi.

Mevlana geliyosa faktörle alakalı olabilir ama legit ler geliyor arada birde duvar felan atıyosa klasic csgo ona yapıcak birşey yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı