CS:GO Güven Faktörü ve Overwatch'a düşmek

Tamam da, bizim konumuz ile bir alakasi yok. Ben size yukarida gerekli tüm baglantilari paylastim. Konuyu acan kisi hileden dolayi CS: GO'dan yasaklama aldigini söylemis. Aldigi yasaklama da hala VAC yasagina dönüstürülmemis.

Oyun yasaklamasinin ayriyeten VAC yasagina dönüsmesi icin VAC sistemi tarafindan ayriyeten tespit edilmis olmasi gerekir. Tespit edilmedigi sürece herhangi bir islem uygulanmaz. Konuda da görebileceginiz üzere.

Rust gibi oyunlarda VAC desteği var. Rust'da oyun yasaklaması yersen VAC'dan değil başka sebeptendir ki öyle insanlar tanıyorum.
Arkadaşım anlamıyorsun galiba. Hâlâ Rust diyorsun. Arkadaş CS:GO'dan yedim diyor. Anlamamazlık yapıyorsun galiba.

Arkadaşım anlamıyorsun galiba. Hâlâ Rust diyorsun. Arkadaş CS:GO'dan yedim diyor. Anlamamazlık yapıyorsun galiba.

Kardeşim bak ben misal olarak soyledim onu oyun yasaklamasi olan profil atildi buraya onu anlatdimki yani tek CS:GO'dan yemiş olamaz konuyu nereye getirdiniz bunu açiklamaya calisiyorum ki her ow yıyen ya da VAC yiyen hile acmış olamaz. Arkada belki bilmediyi Cheat Engine acik kalmis adam VAC yemis her VAC yiyene hıle damgası vurmayin.
Konuyu nereden nereye getirdiniz herkes baska bir şey yaziyor kimin ne yazdigina neye yorum yapdigimiza dikkat etin biraz anlarsiniz.

3 gün kadar oyun yasaklaması olarak kalmıştı, ardından VAC olarak değişti. O eski hesabı kurtaramayacağımın farkındayım. Şu sıralar ACE atıyorum ya da üçlü kill'i kafadan alıyorum diye raporlanıyorum. Aynı şey olacak diye çok endişeliyim. envanterimde 130 liralık bir kaç skin var. Onları arkadaşa yollayıp güven faktörünün değişmesini bekleyeceğim.
İlk başta overwatch banı yemişsiniz, bildiğim kadarıyla owerwatchtan banlanan hesapları tarıyorlar yanlış karar alınmaması için ve alındıysa açılması gibi bir durum vardı yanlışım varsa düzeltin.
Siz de owerwatch banı yedikten sonra vac yediyseniz bilgisayarınızda sıkıntılı bir program veya hile bulunmuştur

Kardeşim bak ben misal olarak söyledim onu oyun yasaklaması olan profil atıldı buraya onu anlattım ki yani tek CS:GO'dan yemiş olamaz konuyu nereye getirdiniz bunu açıklamaya çalışıyorum ki her Overwatch yiyen ya da VAC yiyen hile açmış olamaz. Arkada belki bilmediği Cheat Engine açık kalmış adam VAC yemiş her VAC yiyene hile damgası vurmayın.
Konuyu nereden nereye getirdiniz herkes başka bir şey yazıyor kimin ne yazdığınıza neye yorum yaptığımıza dikkat etin biraz anlarsınız.
Cheat Engine arkada açık kalırsa VAC yemez. Cheat Engine'de oyunu seçmesi lazım bilip bilmeden konuşma. Benim arkadaşımın hesabında sadece CS:GO var. CS:GO'dan ilk önce Overwatch yasağı yedi ve daha sonra VAC yasağına dönüştü. Bilip bilmeden konuşmak iyi. Yanlışını düzeltiyorum.

Cheat Engine arkada açık kalırsa VAC yemez. Cheat Engine'de oyunu seçmesi lazım bilip bilmeden konuşma. Benim arkadaşımın hesabında sadece CS:GO var. CS:GO'dan ilk önce Overwatch yasağı yedi ve daha sonra VAC yasağına dönüştü. Bilip bilmeden konuşmak iyi. Yanlışını düzeltiyorum.

Tamam kardeşim eyvallah. Başarılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı