CS:GO Güven Faktörüm Düşmüş mü?

evrN

Hectopat
Merhaba ben tam 2 hafta (14 gün) önce bir Steam hesabı açtım ve bu hesaba CS:GO Prime Status Upgrade aldım.
İlk 10 gün 7/24 oynadım, şu an hesapta:
Rekabetçi: Çift Keleş (64 Win)
Yoldaş: Nova 1 (25 Win)
Tehlikeli Bölge: Hiddetli Gözcü 1 (2 Win)

Şeklinde oynanmış maçlarım var. Ancak son 2 maçtır bana hile geliyor, özellikle biz öndeysek adamlar yenilgiyi kabul edemeyip 3 veya 5 kişi birden RageBot (Aim kilitlenme) dediğimiz hileyi açıyor.

Yalan yok zamanında ben de çok hile açmıştım ama şu an hesabımın telefon numarası, epostası vb. hiçbir şeyi ban yiyen hesabımla aynı değil. Şu anki güven faktörümü nasıl öğrenebilirim? Düşükse ne yapabilirim? 2 Haftada 64 rekabetçi Win sayısı için bayağı uğraştım dersleri vb. bile aksattım ve şu an 1 dakikada maç bulmasına rağmen hileciler geliyor.

NOT: Keleş 1-2 bana kolay geldiği için bayağı adam vura vura oynuyordum ve attığım 10 maçtan 3-4'ünde hile deyip reportluyorlardı.

Müsait olan var ise beni oyundan ekleyip güven faktörüme bakabilir mi? : https://steamcommunity.com/id/evrN_/
Hesabımın Maçları Ektedir:

1684184692899.png

1684184710900.png

Eki Görüntüle 1782242
Smurf hesabımda olay böyle 2 kişi buluyor napmalıyım? nasıl yükselir daha 4 level hesap.

Sanırsam bu hesapta hile açtınız ya da Overwatch'a düştünüz. 1-2 güne düzelmez ise kalıcı olarak Kırmızı Faktöre düştünüz demektir. 5-6 tane hesabım bu şekilde kalıcı olarak yasaklandı.

Aynı şekilde birden fazla hile gelmiş hesabınıza 'Ghost Red Trust Factor' olayı da olabilir, kırmızı faktöre düşüp düşmeyeceğinizi görmek için son maçınızdan sonra 24 saat beklenemiz gerek.

İlk fotoğrafta bulunan hesabı ana hesabınız olarak kullanıcaksanız, TF2 anahtarı alın. Steam Seviye botlarını kullanarak, Steam kartları ile takas yapın ve Steam hesabınıza seviye arttırın.

Ek olarak eğer ikinci hesabın oynayış saati 2-3 saatin altında ise Steam desteğe oyunu iade etmek istediğini çünkü bilmediğiniz sebepten dolayı oyununuza sürekli hile geldiği hakkında yakının, iade hakkınız reddedilecek ve sürpriz bir şekilde güven faktörünüz sıfırlanıcak. 😅

Son düzenleme:
Sanırsam bu hesapta hile açtınız ya da Overwatch'a düştünüz. 1-2 güne düzelmez ise kalıcı olarak kırmızı faktöre düştünüz demektir. 5-6 tane hesabım bu şekilde kalıcı olarak yasaklandı.

Aynı şekilde birden fazla hile gelmiş hesabınıza 'ghost red Trust factor' olayı da olabilir, kırmızı faktöre düşüp düşmeyeceğinizi görmek için son maçınızdan sonra 24 saat beklenemiz gerek.

İlk fotoğrafta bulunan hesabı ana hesabınız olarak kullanıcaksanız, TF2 anahtarı alın. Steam seviye botlarını kullanarak, Steam kartları ile takas yapın ve Steam hesabınıza seviye arttırın.

Ek olarak eğer ikinci hesabın oynayış saati 2-3 saatin altında ise Steam desteğe oyunu iade etmek istediğini çünkü bilmediğiniz sebepten dolayı oyununuza sürekli hile geldiği hakkında yakının, iade hakkınız reddedilecek ve sürpriz bir şekilde güven faktörünüz sıfırlanacak. 😅

Onu bilmiyorum da iki hesapta da Steam Guard ve aynı telefon numarası var. Şu an smurfun ve maininde oyuncu arama yerinde 2-3 kişi gözüküyor. Smurfu aynı telefon numarasından çıkarayım mı?

Arkadaşlar şuan güven faktörüm düşük mü?
Düşükse nasıl yükselir?
Bi aralar ticket felen atılıyordu? şuan var mı.

Tahminimce şu an güven faktörünüz sarı. Genelde yöntemler hep paralı zaten hesabınız pek değerli değil. Hesaptaki pini satın üstüne para koyup yeni hesap alın. Uğraşmanıza değmez.

Daha önce de demiştim: TF2 Anahtarı ile Steam Seviyesi satın alın, kasa açın, ticaret yapın, oyun satın alın... Bu şekilde ilerler bu liste ama hesabınızın bir değeri yok. Direkt olarak yeni hesap alırsanız daha ucuz olur.

Tahminimce şu an güven faktörünüz sarı. Genelde yöntemler hep paralı zaten hesabınız pek değerli değil. Hesaptaki pini satın üstüne para koyup yeni hesap alın. Uğraşmanıza değmez.

Daha önce de demiştim: TF2 Anahtarı ile Steam Seviyesi satın alın, kasa açın, ticaret yapın, oyun satın alın... Bu şekilde ilerler bu liste ama hesabınızın bir değeri yok. Direkt olarak yeni hesap alırsanız daha ucuz olur.
Merhaba, hesaptaki pini satıp prime alayım ama tekrar 10 win atmak, tekrar 80 win almak ve tekrar çift keleş olmak neredeyse zülum.

100/100/100 övgü aldım şimdi bir etkisi olur mu?
Güven faktörü düşmüş olduğu için ne olur olmaz hesaptaki broşu sattım.
Ayrıca hesap şuan 10 level daha fazla level arttırmak bi tık pahalı olur.
Başka güven faktörü yükseltme yolları var mı?

1684356237625.png

Son düzenleme:
Ücret ödemeden güven faktörü yükseltmek pek mümkün değil maalesef, çok fazla etki etmiyor.

Hesabınız değerli değil, tekrardan söylüyorum yeni hesap oluşturmak daha iyi. Ana hesabınızda oynarsınız, bir yandan da yedek hesabınızda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı