CS:GO güven faktörüm düşük mü?

Arkadaşlar güven faktörü yeşil, olup şuan oyuna gelebilecek bir kişi beni ekleyebilir mi? Sadece maç aratıp güven faktörüme bakacağım. Son 2-3 gündür hile gelmeye başladı az önceki maçta da bizim takımda vardı üstelik bir de hileyle aynı sayıda vurduğum için beni kicklediler. 😃
Kesinlikle saçma olduğunu düşünüyorum. Benim güven faktörüm %13. Adamlar hile , makro her halt açıyorlar. Biz hile açanı reportladığımız için güven faktörümüz düşüyor.

Kesinlikle saçma olduğunu düşünüyorum. Benim güven faktörüm %13. Adamlar hile , makro her halt açıyorlar. Biz hile açanı reportladığımız için güven faktörümüz düşüyor.
Güven faktörünün %'sini nereden biliyorsun?

Mm oynuyorsan eğer güven faktörün ne olursa olsun hileyle karşılaşırsın.

Yanlış bilgi. CS:GO'da o kadar fazla hile yok. Hatta 1, 5 yıldır hiç denk gelmedi. Hile var diye Valorant geçip aSiL vANdaL'a 120TL vermek yerine o parayla Prime alırsanız mis gibi de oynarsınız. Ayrıca Prime'da hile gelirse reportlayınca %90 ihtimalle ban yiyor (Prime maçlardaki reportlarda öncelik var sanırım).

Not: bu sabah 5 maç prime kapalı girdim ve gayet insan olan, info veren kişiler geldi. Ayrıca hile de yoktu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı