CS:GO Güven Faktörüm Düşmüş mü?

evrN

Hectopat
Merhaba ben tam 2 hafta (14 gün) önce bir Steam hesabı açtım ve bu hesaba CS:GO Prime Status Upgrade aldım.
İlk 10 gün 7/24 oynadım, şu an hesapta:
Rekabetçi: Çift Keleş (64 Win)
Yoldaş: Nova 1 (25 Win)
Tehlikeli Bölge: Hiddetli Gözcü 1 (2 Win)

Şeklinde oynanmış maçlarım var. Ancak son 2 maçtır bana hile geliyor, özellikle biz öndeysek adamlar yenilgiyi kabul edemeyip 3 veya 5 kişi birden RageBot (Aim kilitlenme) dediğimiz hileyi açıyor.

Yalan yok zamanında ben de çok hile açmıştım ama şu an hesabımın telefon numarası, epostası vb. hiçbir şeyi ban yiyen hesabımla aynı değil. Şu anki güven faktörümü nasıl öğrenebilirim? Düşükse ne yapabilirim? 2 Haftada 64 rekabetçi Win sayısı için bayağı uğraştım dersleri vb. bile aksattım ve şu an 1 dakikada maç bulmasına rağmen hileciler geliyor.

NOT: Keleş 1-2 bana kolay geldiği için bayağı adam vura vura oynuyordum ve attığım 10 maçtan 3-4'ünde hile deyip reportluyorlardı.

Müsait olan var ise beni oyundan ekleyip güven faktörüme bakabilir mi? : https://steamcommunity.com/id/evrN_/
Hesabımın Maçları Ektedir:

1684184692899.png

1684184710900.png

Bildiğim kadarıyla güven faktörü için övgü alman gerekiyor bu kesin bir şey bir de maç sırasında raporlama falan alırsan güven faktörün düşüyor.

O zaman şöyle sorayım benim şimdi rankım çift keleş ama karşıya DMG-lem arası geliyor.
Bu ranklarda mı hile fazla oluyor? Yoksa benim hesapta mı bir sıkıntı var?

LEM arası ranklarda daha çok hileler bulunur, sorun yok hesabında. Tabii bu senin anlayışına da bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla güven faktörü için övgü alman gerekiyor bu kesin bir şey bir de maç sırasında raporlama falan almaman lazım işte takım arkadaşına ateş etmek yakmak düşürüyor.
Tamam ama gördüğüm adamı bilerek vurmayım mı?
Vurursam hile, vurmassam oyunbozanlıktan reportluyorlar.

LEM arası ranklarda daha çok hileler bulunur, sorun yok hesabında. Tabii bu senin anlayışına da bağlı.
Anladım peki ben şuan rankımı keleş 1 veya nova 4 yapmak istiyorum. Oyun bozanlıktan ban yemeden nasıl düşerim?

Tamam ama gördüğüm adamı bilerek vurmayım mı?
Vurursam hile, vurmazsam oyunbozanlıktan reportluyorlar.

Anladım peki ben şu an rankımı keleş 1 veya nova 4 yapmak istiyorum. Oyun bozanlıktan ban yemeden nasıl düşerim?

Takım arkadaşlarına bilerek vurma elinden geldiğince az röportaj almaya çalış ve topluluk sunucularına girip karşılıklı övüşebilirsin türklerle bu şekilde güven faktörün artar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı