Pardon. Görmemişim.Evet, yeşil.
Pardon. Görmemişim.Evet, yeşil.
Kesinlikle saçma olduğunu düşünüyorum. Benim güven faktörüm %13. Adamlar hile , makro her halt açıyorlar. Biz hile açanı reportladığımız için güven faktörümüz düşüyor.Arkadaşlar güven faktörü yeşil, olup şuan oyuna gelebilecek bir kişi beni ekleyebilir mi? Sadece maç aratıp güven faktörüme bakacağım. Son 2-3 gündür hile gelmeye başladı az önceki maçta da bizim takımda vardı üstelik bir de hileyle aynı sayıda vurduğum için beni kicklediler.
![]()
Steam Community :: MeT0o0
FACEIT TECHNOPAT So... Devils Cry huh? Let's hear what that SOUNDS LIKE! https://www.youtube.com/watch?v=-WpnPSChVRQsteamcommunity.com
Güven faktörünün %'sini nereden biliyorsun?Kesinlikle saçma olduğunu düşünüyorum. Benim güven faktörüm %13. Adamlar hile , makro her halt açıyorlar. Biz hile açanı reportladığımız için güven faktörümüz düşüyor.
Güven faktörünün %'sini nereden biliyorsun?
Faceit account finder
Find your FaceIt account by Steam profile link. Check FaceIt ELO and stats for CS2.faceitfinder.com
Görsel altındaki çizgideki durumun alakası var.Burayla güvenlik faktörünün ne alakası var?
Benim 20 arkadaşım Vac banlı. Bunun ne tür bir etkisi var ki?Oyun saatiniz 681. 1000 saat olduktan sonra genel olarak yeşil-sarı düzeyinde kalır hep hile açılmadığı veya reportbot yemediğiniz sürece yeşil kalır. Şuan hem saatiniz biraz düşük hem de çok fazla VAC banlı arkadaşınız var öncelikle onu söyleyeyim. MeT0o0 Faceit profile (steamid 76561199101934598)
Mm oynuyorsan eğer güven faktörün ne olursa olsun hileyle karşılaşırsın.
Kerizlerden hit kasıyorlar sanırım.Burayla güvenlik faktörünün ne alakası var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.