CS:GO Haksız Ban Sorunu Çözme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alperen Aydın

Kilopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlarım öncelikle merhaba. Dün gece dört sularında CS:GO olmayan yeni hesabıma CS:GO aldım. Önceki hesabım telefon numarası paylaşıldı diye ban yemişti. Oyun sürem 6 dakika gösteriyor resme bakabilirsiniz. Oyuna bir girdim bir de ne göreyim hesabım yasaklanmış. Ben CS:GO almak için 3 lira 2 lira kenara atıp aldım ve oyunda sadece bir oyun bile oynamadan banlanmışım. Arkadaşlar ben bu durumda ne yapmalıyım? Destek ekibine yazdım, ileteceklerini söylediler ama yasak kalkmaz diyorlar. Param boşuna gitti ve inanın çok sinirli bir durumdayım lütfen bana yol gösterin.

Desktop Screenshot 2018.03.13 - 17.26.16.54.png

Son düzenleyen: Moderatör:
En basit ve etkili yontem bu igrenc oyunu birakmak tabii ki. (458 saatten sonra sukurler olsun ki birakabildim.)
Bilgisayarinda bir program yuzunden olabilir format atip yeni CS satin al.

Vac ban kalkmıyo maalesef en iyisi oynama bırak ama illa oynicam diyosan yeniden al. Vac ban a sebep olan anti virüs programları var onları interneten araştır bi.

evet önceki hesabım hala cezalı

ne kadar saçma şimdi param yinemi boşa gitti

O hesabınızdaki telefon numarasını kullandığınız için olmuş olabilir veya bilgisayarınızda buna sebep olabilecek yazılım bulunuyordur.

En basit ve etkili yontem bu igrenc oyunu birakmak tabiki (458 saatten sonra sukurler olsunki birakabildim)
bilgisayarinda bir program yuzunden olabilir format atip yeni cs satin al
ben bu firmaya 5 kuruş daha vermem tüketici haklarına başvurdum bakalım inşallah bişeyler çıkar

ba
İyi de cezalı hesabın numarasından tekrar yeni hesap açarsanız yine ceza alırsınız...
şka telefon numaram yok ne yapim birde onları önceden açmıştım lanet olsun ya
ben bu firmaya 5 kuruş daha vermem tüketici haklarına başvurdum bakalım inşallah bişeyler çıkar

Artık yapacak bir şey yok. 3 ay içinde açtığınız her hesaptan hile kullanmasanız bile hep ceza yiyeceksiniz. 3 ay sonra aynı telefonu kullanabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı