CS:GO, haksız VAC atıyor mu?

Makaleler
1
Selamlar. CS:GO oynuyorum. Bilgisayarıma 4 yıldır format atmadım. İçinde çeşitli 3.parti yazılım kalıntıları var, çeşitli oyunların Traineri ve Türkçe yamalara var. Bu aralar çok konu açılıyor CS:GO haksız VAC yedim başlığı altında. Ben de korktum ve CS:GO'yu bilgisayarımdan kaldırdım. Kaldırmadan önce arkada MSI Afterburner gibi yazılımlar açıktı. Sizce haksız bir şekilde ban yer miyim? Veya format atmalı mıyım? Neden Trainer kullanıyorsun diye soracak arkadaşlara da Single oyunlardan zevk almak için.

Atabiliyor. Hatta burada bir arkadaşımız adını hatırlayamadım şimdi, oyuna girmediği tarihte sanki oyundaymış gibi VAC ban yemişti. Hatta yine ona “kesin yapmışsındır” demişti çoğu kişi ama bazı yazışmalar sonunda haklı olduğunu kanıtladı ve banı kalkmıştı. Bu konuyla ilgili mail atmıştı ve çözülmüştü incelemenin ardından.

Yanlışlıkla VAC ban atılması çok düşük ihtimalde olsa muhtemel. Zamanında baya bir kişiye yanlış VAC atmışlardı. Fark ettiklerinde geri açtılar tabi fakat ticket atıp öyle kaldırmak zorunda kalanlarda oldu. Yanlış hatırlamıyorsan CCleaner'dan ban yiyenler olmuştu bir kaç tane.

Neden Trainer kullanıyorsun diye soracak arkadaşlara da Single oyunlardan zevk almak için.
Sana ne der geçersin;) Kime ne, sonuçları seni ilgilendirir, single player oyunlar sonuçta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı