CS:GO haksız VAC ban konuları doğru mu?

Legolas7

Yoctopat
Forumda bazı haksız VAC ban yedim konuları var. Gerçekten doğru söylüyor olabilirler mi? Eğer oldu da haksız bir durum varsa bu ban kısa sürede kalkıyor mu yoksa kalksa bile çok uzun sürebilme ihtimali var mı bu sürecin?
Mesela birisi forumda haksız VAC yedim yazmış CS:GO'dan. Sonra Valorant'tan da ban yemiş ilginç biçimde, o da mı haksız yani ilginç geldi bana.

Forumda bazı haksız VAC ban yedim konuları var. Gerçekten doğru söylüyor olabilirler mi? Eğer oldu da haksız bir durum varsa bu ban kısa sürede kalkıyor mu yoksa kalksa bile çok uzun sürebilme ihtimali var mı bu sürecin?
Mesela birisi forumda haksız VAC yedim yazmış CS:GO'dan. Sonra Valorant'tan da ban yemiş ilginç biçimde, o da mı haksız yani ilginç geldi bana.
Sanmıyorum koskaca Valve o kadar insanı haksız yere banlamış olamaz birşeyler yapılmışta söylenmiyor.

Her oyunda sorun olabilir fakat burada konu açanların çoğunluğu yalan söylüyor. Verilen haksız banlar kısa süre içerisinde kaldırılır.

O arkadaşın kendisi de ezik, diğer haksız VAC konularını açanlarda. CS:GO'da overwatch dışında haksız ban yemenize imkan yok.

Herhangi bir oyunda haksız ban yemek milyonda bir olacak bir olaydır. Adam 6 ay önce hile kullanıyor sonra kullanmıyor, ban yiyor haksız ban yedim diyor. Arkadaşıyla duo giriyor arkadaşı mevlana yapıyor sonra kendisi ceza alınca haksız ceza yedim diyor.

Komedi sadece, hiçbir zaman VAC'ın haksız bir ban attığını görmedim, haksız attığı banları bile açtı zamanında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşların bilmediği şey overwatch banının da VAC'a dönüştüğü. Eğer gerçekten haksızsa evet açıyorlar. Ama konuların %98i haklı ban oluyor.

Herhangi bir oyunda haksız ban yemek milyonda bir olacak bir olaydır. Adam 6 ay önce hile kullanıyor sonra kullanmıyor, ban yiyor haksız ban yedim diyor. Arkadaşıyla duo giriyor arkadaşı mevlana yapıyor sonra kendisi ceza alınca haksız ceza yedim diyor.
Eğer oyun ortasında bir anda açıp yaparsa yemez fakat oyundan önce açmış ama aktif etmemişse gene de ban yer.

Arkadaşların bilmediği şey overwatch banının da VAC'a dönüştüğü. Eğer gerçekten haksızsa evet açıyorlar. Ama konuların %98i haklı ban oluyor.
VAC banı, VAC yasaklanması diye geçiyor Overwatch ise oyun yasaklanması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı