CS:GO haksız VAC ban konuları doğru mu?

Hayır değiller? :D Valve Anti-Cheat tarafından onaylanmayan, Valve çalışanları tarafından uygun görülmeyen hiçbir Overwatch şikayeti kalıcı bana dönüşmüyor, haksız yere Overwatch yiyen kişiler ise inceleme talep edip, bazen talebe bile ihtiyaç duymadan banını açtırtabiliyor.

Dalga geçiyor olmanız lazım, bu benim Overwatch ile yediğim banlı hesabım. https://steamcommunity.com/id/ozanbaran3
Hocam ben anlamadım. Haksız ban olmaz dediniz ama hesabınız banlanmış. Yani hile mi kullandınız kafam karıştı.

Hocam ben anlamadım. Haksız ban olmaz dediniz ama hesabınız banlanmış. Yani hile mi kullandınız kafam karıştı.
Evet o zaman kullanmıştım, yarı profesyonel oynamaya başlamadan 1 sene öncesi. 2014'den beri oynuyorum oyunu bu banlattığım tek hesabım.

Haksız Overwatch ve VAC banlar açılıyor. Bu forumdakilerin çoğunun yalan söylediğini düşünüyorum. Haksız ban yeme ihtimali var ama bu aşırı düşük bir şans. Bu foruma bakıyorsun maşallah tüm ban yiyenlerin hepside haksız yemiş. Birisi de haklı ban yedim demiyor.

Haksız Overwatch ve VAC banlar açılıyor. Bu forumdakilerin çoğunun yalan söylediğini düşünüyorum. Haksız ban yeme ihtimali var ama bu aşırı düşük bir şans. Bu foruma bakıyorsun maşallah tüm ban yiyenlerin hepside haksız yemiş. Birisi de haklı ban yedim demiyor.
Tam üzerinizde ben demiştim aslında(!) Şaka bir yana gerçekten böyle, bir hata yaparsınız önemli olan bu hatayı tekrar yapmamak buradan kendini tatmin etmek için yanlışlıkla yedim ya o nasıl olmuş falan diye konular açmak bence çok komik.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende vac ban yedim neden yediğim hakkında en ufak bir fikrim yok. 6 ay felan cs go oynadıktan sonra sildim. 2 sene sonra yüklediğim de vac banım vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı