CS:GO haksız VAC ban konuları doğru mu?

XANTARES, Overwatch ban yedi. Yanlış bilgi vermeyin.
Yanlış bilgi vermiyorum dostum? VAC'ın açıklaması Valve Anti Cheat. Overwatch üzerinden banlanmasına karar verilen kişilerde VAC yiyor çünkü Overwatch, VAC'ın bir parçası. İnsanlara yanlış bilgi iftirası atmak yerine kendi bilgilerinizi sorgulamayı mı deneseniz acaba?

VAC banı, VAC yasaklanması diye geçiyor Overwatch ise oyun yasaklanması.
Bu cümlenizi anlayamadım? VAC zaten Valve Anti-Cheat demek Overwatch ise oyun içerisinde yetkilendirilmiş kişilerin öncelikli rapor sistemi ile kullanıcıları yine Valve tarafından banlamaya sürüklenmesine deniyor.

Yanlış bilgi vermiyorum dostum? VAC'ın açıklaması Valve Anti Cheat. Overwatch üzerinden banlanmasına karar verilen kişilerde VAC yiyor çünkü Overwatch, VAC'ın bir parçası.
Hayır, Overwatch ile VAC ap ayrı banlar.

Bu cümlenizi anlayamadım? VAC zaten Valve Anti-Cheat demek Overwatch ise oyun içerisinde yetkilendirilmiş kişilerin öncelikli rapor sistemi ile kullanıcıları yine Valve tarafından banlamaya sürüklenmesine deniyor.
Overwatch banı profilde hileden ban ya da VAC yasaklanması olarak görünmüyor. Oyun yasaklanması olarak geçiyor ve açıladabiliyor eğer yanlış olduğunu kanıtlarsan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır değiller? :D Valve Anti-Cheat tarafından onaylanmayan, Valve çalışanları tarafından uygun görülmeyen hiçbir Overwatch şikayeti kalıcı bana dönüşmüyor, haksız yere Overwatch yiyen kişiler ise inceleme talep edip, bazen talebe bile ihtiyaç duymadan banını açtırtabiliyor.

Overwatch banı profilde hileden ban yada VAC yasaklanması olarak görünmüyor. Oyun yasaklanması olarak geçiyor ve açıladabiliyor eğer yanlış olduğunu kanıtlarsan.
Dalga geçiyor olmanız lazım, bu benim Overwatch ile yediğim banlı hesabım. https://steamcommunity.com/id/ozanbaran3

Arkadaşım Overwatch, Valve Anti Cheat sisteminin bir parçası. Otomatik olarak tespit edilemeyen fakat hile olduğu yönünde gerçek kullanıcılar tarafından raporlanan oyuncular, gerçek kullanıcılar tarafından değerlendiriliyor ve bir karara varılıyor. Bu banı Gaben'in kendisi mi onaylıyor sanıyorsunuz? VAC, x kişisini ne kadar kişi hile diye işaretlediyse ona göre karar veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı