CS:GO haksız VAC yasağı

O ranklar ve Prime sadece görüntü hiçbir işe yaramıyor. 4 tane arkadışınızda hile varsa sizde açmışsınızdır. :D ayrıca lobi SS'ine kanıt demenizde ayrı bir şeymiş.

Yardım ve yataklıktan yemiş olmayasınız? 🤣

@56153'in de dediği gibi, hatalıysa kendiliğinden kaldırılır. İtiraz etme gibi bir lüksünüz bulunmuyor. VAC kolay kolay yenilen bir yasaklanma değil, bir şey tespit etmiş ki yemişsiniz.
En kısa zamanda arkadaşınızın da yemesi dileği ile.

Fark etmiyor sende ondan yararlanmışsın umarım en yakın zamanda arkadaşında banlanır.
Fark etmiyor diye bir şey yok takımında birisi açtı diye ban yemez sadece ranki silinir o da bir maç kazanınca rank geri gelir.
Haksız bir ban ise kendiliğinden kalkar başka türlü VAC yasakları kalkmaz.

Selamlar, ben CS:GO'da haksız yere ban yedim hile açmadığım halde ama hile açan arkadaşım ban yemedi. Hatta onun hilesi rank değiştirme hilesi. Hata gönderme hilesi vardı. Mevlana falan vardı. Steam Destek'e yazdım, cevap veren olmadı. Bunlar da kanıtlarım.

Hocam VAC yasağı 3. parti bir program kullanıldığında atılır ve kalkma şansı eğer E-sporcu iseniz, yayıncıysanız olasılığı az da olsa var. Eğer arkadaşınız açtıysa sizin rank düşmeniz ve arkadaşınızın ban yemesi lazımdı. Ama sizin rankınızı değiştirdiyse maalesef hile sayılıyor ve Steam sizi banlıyor.

400 Saatte Global olmuşsunuz bal gibi hilesiniz (muhtmelen 400 saat öncesindendir) ancak VAC hatalıysa zaten kaldırır ama hilesiniz "legit" gibi gözükmeye çalışanlardan ama beleş iğrenç bir hile kullanışsınız ki VAC yemişsiniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı