CS:GO haksız yere VAC ban nasıl kalkar?

mehmetuysal89

Decapat
Katılım
7 Aralık 2021
Mesajlar
282
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet bugün dün evde değildim bugün eve gelince Steam'e açtım ve CS:GO'da VAC ban yemişim çok üzüldüm Steam desteğe böyle yazdım açılır mı hesabım yeni başladım hile asıl açılırda bilmiyorum şuç suzum ama CS:GO'da bana VAC ban atmışsınız ama ben yemin ederim alah kurani nimet çarpsinki ben hile yapmadım lütfen adam beni duvardan AWP ile vuruyor bende onu wall hack yaptığı için reportaladım lütfen bunu düzeltir misiniz lütfen suçsuzum steaam destek yapmayın bunu bana çok üzgünüm hile yapanlara vap ban yapanları engeler miisiniz bana VAC ban atıyorsunnuz ben hile kullanmadım lütfen düzeltim CS:GO'ya yeni başladım hile nasıl yapılır bile bilmiyorum lütfen bir çözümü yok mu silah almıştım kasa açtım 400 500 TL yatırdım ya ada duvardan AWP ile vurduğu için wall hack olduğu için reportaladım benim şuçum neydi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@mehmetuysal89, önceden VAC ban yiyen bir hesabın var mıydı? Şöyle söyleyeyim, "A" hesabı VAC ban yedi mesela. O hesapta bulunan telefon numarayı gidip kendi hesabına eklersen o hesabın da VAC ban yer. Sonraki tüm eklenecek olan hesaplarda da bile hile yapılmamışsa hepsinde VAC ban uygulanır.
 
Mutlaka vardır bir şey ben oyunu 6K saatten fazla oynadım yeri geldi 60 vurdum ne Overwatch yedim ne VAC yedim. Mutlaka vardır bir şey Valve boş yere ban atmıyor. Yav adamlar mevlanaya ban atmıyor sana nasıl atacak?

Neden şu olabilir mi ben siste random keleşle adam vurdum o bir sorun olur mu bir de kafadan vurmuştum.
 
@mehmetuysal89 sadece vuruşa göre vs. ban atılmıyor. Demek ki oyun dosyalarınızda şüpheli hareket tespit edilmiş. Oyun dosyalarında değişiklik yapmak da bana sebep olur.

Sadece cfg yaptım o da bir şey olmaz bir maçda yan takımda hile yapan birisi maçda olan herkes VAC ban yer mi? Tarama yaptım hiçbir şey yok.
 
@mehmetuysal89, hayır. Sadece hileyi kullanan kişi ban yer, premade girdiği kişilerinin de o maç için aldığı winleri silinir. Demek ki hile kullanmışsın, banın açılmazsa da daha da diretmenin manası yok. Yeni hesap aç.
 
@mehmetuysal89, hayır. Sadece hileyi kullanan kişi ban yer, premade girdiği kişilerinin de o maç için aldığı Win'leri silinir. Demek ki hile kullanmışsın, banın açılmazsa da daha da diretmenin manası yok. Yeni hesap aç.

Oynun dili ingiliceydi ama Steam türkçeydi bir sorun çıkartır mı?
 
@mehmetuysal89, hayır. Demek ki oyun dosyalarında ciddi bir değişiklik yapmışsın hile kullanmadım dediğine göre. Açıkçası ben o dediğine de inanmıyorum, 2014'ten beri açık olan hesabım var. Bir sefer bile OW düşmedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı