CS:GO haksız yere VAC yasakladı

VAClistten kontrol ettiğimde de yasaklı görünüyor. ID şifre hatırlasam bi' girer denerdim. Çünkü VAC ban hiçbir şekilde kaldırılmıyor. Afalladım bi görünce.

@OMFG EPIC
Tekrar ediyorum geçmişe dönük o şekilde ban atılmaz. 2018 yılında bilgisayarında olan bir dosya ya da yazılım yüzünden 2021'de ban yemezsin.
Tartıştığınız diğer konuların benimle bir alakası yok.

Bilgisayarda olan dosyayla alakası yok olayın. CSGO.exe dosyasına enjekte ettiğiniz her şeyin kaydı tutuluyor. Bu kayıtlar ileride zararlı olarak işaretlenirse kayıtları zararlı yazılımı içeren herkes ban yiyor. Mantık bu.

Bunu mantıklı buluyorsanız inanabilirsiniz tabii ki.

Bunu mantıklı buluyorsanız inanabilirsiniz tabii ki.
Mantıklı buluyorsanız mı? Okuduğunuzu idrak edememe problemleriniz var herhalde. VAC sisteminin çalışma şekli bu. Elinizin altında internet var, kullanmasını bilene derya deniz. Açın öğrenin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıklı buluyorsanız mı? Okuduğunuzu idrak edememe problemleriniz var herhalde. VAC sisteminin çalışma şekli bu. Elinizin altında internet var, kullanmasını bilene derya deniz. Açın öğrenin.
Kaynak istiyeceğim ama kendiniz gibi birinin yorumunu atacaksınız muhtemelen.
2018'de CSGO.exe'ye enjekte ettiğimiz dosya 2021'de zararlı yazılım olarak işaretlenecek ve ban yiyeceğiz. Şuan derya denizlendim ve kendime mantık.dll enjekte ediyorum. 2050'de zararlı yazılım olarak işaretlenirse bilin ki haksız ban yedim.

Bol bol enjekte edin. Belli ki Google'a girip "How VAC works" tarzı ufak bir aramayı yapmayı bile beceremiyorsunuz.

İngilizceniz yoksa da önemli değil.

318 gündür online olmayan ama ban yiyen bir hesap
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yıllardır giriş yapılmayan 11 yıllık hesabın ban yemesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

VAC ban gecikmesi ne kadar sürer başlığı atayım bir tane de

Ban dalgası denen olay işte bu gecikmeden dolayı yaşanıyor. Gecikmenin ne kadar olduğu ise meçhul.

10 senedir CSGO üzerinden yemediğim para kalmadı. Dünyanın hesabını al-sat yaptım. Daha dünyada Vertigo boost bilinmezken Çinli bir iki arkadaşla Vertigo boost yapıp dolar üzerinden hesapları yabancılara kitliyorduk. Daha geçen sene report bot için free to play olmayan, önceden satın alınma şeklinde olan 100'den fazla CSGO hesabı sattım. Sunuculara özel haritalar, silah makroları, özel scriptler, private slot hileler, Poly Loader source codeları, neler neler aldım sattım.

Hatta şuraya CSGO topluluğunun %95'inin bilmediği bir hile çeşidi bırakayım. Ömründe gördüğünü sanmıyorum. Ama ben zamanında bunun gibi görülmemiş duyulmamış hileleri çatır çatır sağa sola satıyordum.

Yani uzun lafın kısası, 10 senedir içinde dünyanın taklasını attığım sistemi bana anlatma.

Değişik arkadaşım benim hevesini kırmak istemiyorum ama kendini küçük düşürüyorsun. Attığın şeyleri incelemekle ya da çürütmekle uğraşacak vaktim yok çünkü kayda değer bir şey yok. Yine de yarın uyandığımda tekrar göz gezdiririm.
Sadece önceki mesajımda yazdığım bir şeyi aşağıya bırakıyorum;
Kaynak istiyeceğim ama kendiniz gibi birinin yorumunu atacaksınız muhtemelen.
Tek fark bir dedim diye birden fazla atmışsın.

2018'de oyuna enjekte ettiğin bir yazılım yüzünden 2021'de ban yemezsin arkadaşım.
2021'de sakız çiğnemek yasaklandı diye 2018'de sakız çiğneyenler idam edilir mi?
Örnek seviyesini olabildiğince düşük tutmaya çalıştım kusura bakmayın.

Hahahah, saflığın bu kadarı. Valve'in Steam Support sayfası da benim gibilerin yorumu değil mi? Muhtemelen yaşın küçük. O yüzden nefesimi tüketmeyeceğim.

Ne de olsa anlayana sivrisinek saz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…