Bol bol enjekte edin. Belli ki Google'a girip "How VAC works" tarzı ufak bir aramayı yapmayı bile beceremiyorsunuz.
support.steampowered.com
Eki Görüntüle 1047365
en.wikipedia.org
İngilizceniz yoksa da önemli değil.
Eki Görüntüle 1047367
Eki Görüntüle 1047366
318 gündür online olmayan ama ban yiyen bir hesap
Yıllardır giriş yapılmayan 11 yıllık hesabın ban yemesi
VAC ban gecikmesi ne kadar sürer başlığı atayım bir tane de
HLTV.org is the leading Counter-Strike site in the world, featuring news, demos, pictures, statistics, on-site coverage and much much more!
www.hltv.org
HLTV.org is the leading Counter-Strike site in the world, featuring news, demos, pictures, statistics, on-site coverage and much much more!
www.hltv.org
www.hltv.org
Ban dalgası denen olay işte bu gecikmeden dolayı yaşanıyor. Gecikmenin ne kadar olduğu ise meçhul.
10 senedir CSGO üzerinden yemediğim para kalmadı. Dünyanın hesabını al-sat yaptım. Daha dünyada Vertigo boost bilinmezken Çinli bir iki arkadaşla Vertigo boost yapıp dolar üzerinden hesapları yabancılara kitliyorduk. Daha geçen sene report bot için free to play olmayan, önceden satın alınma şeklinde olan 100'den fazla CSGO hesabı sattım. Sunuculara özel haritalar, silah makroları, özel scriptler, private slot hileler, Poly Loader source codeları, neler neler aldım sattım.
Hatta şuraya CSGO topluluğunun %95'inin bilmediği bir hile çeşidi bırakayım. Ömründe gördüğünü sanmıyorum. Ama ben zamanında bunun gibi görülmemiş duyulmamış hileleri çatır çatır sağa sola satıyordum.
Yani uzun lafın kısası, 10 senedir içinde dünyanın taklasını attığım sistemi bana anlatma.