CS:GO Hala Alınır mı?

Eğer kendine güveniyorsan gelişebilirim yükselebilirim diyorsan al çünkü matchmaking'te çok fazla hile ve troll geliyor orda oynanmıyor yani 64 tick serverlara bağlanıyorsun

Eğer faceIt yada ESEA sunucularına bağlanırsan 128 tick prof oyuncularla birlikte oynama şansını yakalayabilirsin.

1300 Saat CS:GO oynamışlığım var 5-6 aydır oynamıyordum Nova 2 ye düşürülmüşüm. Arkadaşımla rekabetçi maç girdim karşımıza takım bize ise -2 ye 7 giden, rakip diye beni vurup sorry diyen adamlar veriyor. Yani kısacası 4 arkadaşın varsa alabilirsin ama yoksa almanı tavsiye etmiyorum.

Herkese merhaba. Bilenler bilir CS:GO'da hile kullananlar ve Ruslar baya bir arttı. Bunlara rağmen hala CS:GO satın alınır mı?
kardeşim şöyle dim güzel bir ekip bul arada hem rekabetçi hemde daha değişik modlarla oyna (saklambaç gibi) oyundan zevk almaya bak seni sinir edecek adamlarla girme bir gün içinde fazla oynama sıkılırsın ama bence alınır yukarıda dediklerimi yaparsan baya zevkli

Eskiye oranla hile kullanımında düşüş var. Eskiden girdiğim 5 oyunun 3'ünde hile olurdu, artık 5 oyunda 1 hile zor geliyor.

Ben almanı önermem. Hatta bırakmaya çalışıyorum. 2 gündür CS:GO girmeyerek bayağı bir ilerleme katettim :D Cidden artık bu oyundan zevk almıyorum ben. Bunny Hop yapıp çıkıyorum. Eğer alırsan ilk başlarda eğlenceli geliyor ama sonra oyunun ne halt olduğunu anlıyorsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı