CS:GO Hala Alınır mı?

Ben almanı önermem. Hatta bırakmaya çalışıyorum. 2 gündür CS:GO girmeyerek bayağı bir ilerleme katettim :D Cidden artık bu oyundan zevk almıyorum ben. Bunny Hop yapıp çıkıyorum. Eğer alırsan ilk başlarda eğlenceli geliyor ama sonra oyunun ne halt olduğunu anlıyorsun.
allah aşkına oyun ne haltta 30 maçta 1 hile geliyor rankın nedir ?

allah aşkına oyun ne haltta 30 maçta 1 hile geliyor rankın nedir ?
Rank olarak DMG idim. Her maç hile geliyordu. Yeni hesap alanlar hileyi basıp DMG, LE, LEM gibi ranklardan başlıyor. Bende MM bırakıp Faceit başlamıştım. Ancak o da bir yere kadar. Sıktı artık. Düşük ranklarda hile nadir gelir. Oyun artık benim için bir anlam ifade etmiyor.

Rank olarak DMG idim. Her maç hile geliyordu. Yeni hesap alanlar hileyi basıp DMG, LE, LEM gibi ranklardan başlıyor. Bende MM bırakıp Faceit başlamıştım. Ancak o da bir yere kadar. Sıktı artık. Düşük ranklarda hile nadir gelir. Oyun artık benim için bir anlam ifade etmiyor.
FaceIT gecmen ıcın en az supreme olman lazım dostum o zaman zevkını alırsın

Alınır ucuz zaten. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı