CS:GO hala oynanır mı?

kardeşim kişiden kişiye değişir ama şunu söylemek zorundayım valorant denen oyundan nasıl zevk alabiliyorlar anlamış değilim 2 el oynadım bıraktım çok fazla oynayan birisi değilim ama cs her zaman oynanır bunu kimse unutmasın
Benim içinde CS 2 el oynayıp bıraktığım bir oyun oldu. Zevk bunun adı. Fakat herkes arada değişiklik arar. Shroud gibi FPS efsanelerinin Valorant'ta olmasının bir sebebi var. :D

CS:GO, Valorant çıktıktan sonra birkaç iyi oynayan ve CS:GO'da tutunamayan adamları kaybetti. CS:GO turnuvaları aynen devam ediyor. Steam'de hala daha 1 milyon aktif oyuncusu var. CS:GO'yu zaten fazla oynamayanlar Valorant'a geçti.

Xantares'in paraya ihtiyacı yok sanırım. :D Tek dert para değil. Değişiklik gerçekten insanların ara ara ihtiyaç duyduğu bir şey. CS:GO ise 2012'den beri değişmemiş bi oyun. Arada haritaları güncelliyorlar. Harita değişiklikleri oynanışa ciddi etki etse de tüm değişiklik bu oluyor. Oynanış değişikliği anlamında bir yenilik/değişiklik olmuyor.

Not: Xantares'i örnek vermemim sebebi, hala CS:GO oynuyor oluşu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı