Rank lem son 5 macimin 5 de de hile gelmiş bulunmakta 5 i hani şey dersin ya iyi oyuncu vs 3 Mevlana diğer 2 si bari, bir şekilde whalhack hepsinnin demolarini izledim sen düşün işin tuhaf yanı bizim takinda hile ile karşı takımdaki 2 hilenin tuhaf yarisiydi 2 maç haricinde maxs alidigmiz el 3 bizim takıma gelen hilelerle 16-14 ve 15-15 gibi sonuçlar aldık
Rank lem son 5 maçımın 5'de de hile gelmiş bulunmakta 5'i hani şey dersin ya iyi oyuncu vs 3 mevlana diğer 2'si bariz bir şekilde whallhack hepsinin demolarını izledim sen düşün işin tuhaf yanı bizim takıma da da hile var karşı takımdaki 2 hileye rağmen inatla kazanmaya çalıştı(sonuç olarak 49 kill aldı rakipde 49-0 oynadı diğer hile bitirdi oyunu )maç haricinde maxs alıdığımız el 3 bizim takıma gelen hilelerle 16-14 ve 15-15 gibi sonuçlar aldık.Kısacası oyuna hiç başlama bugün itibariyle bende ilişkimi kestim
Seçkin ol veya olma çok fazla hile var düşük ranklarada smurf çok fazla yüksek hile yine var yüksek ranklarda mge sonrası 10 maçın 9'u hile sen sen ol CS oynama benim gibi sinir hastası olursun.