CS:GO hile rank kasmamı engelliyor

FACEIT oynarken çok kötü oynuyorum 64 tick alışıklığı. Anca 7 Kill alıyordum bu maç 23 Kill aldım. FACEIT vuramıyorum adam mesela AK ile adamı vuruyorum mermi gitmiyor hissiyatı veriyor.
128 tick'te daha rahat oynamanız lazım aslında. Belirli bir ranka gelip faceit başlamanızı öneririm.

Siz artık sevmiyorsunuz, fanboyluk yapıyorsunuz. Daha bir kez bile Valorant oynamamışsınızdır. Zevk ya, zevk! Oyun bir düşünce değil, bir şey değil. Oyun sadece zevk ve hobi!
Onu da en az 300 saat oynadım, hayır. Zevkli falan gelmiyor, ciddiyetten yoksun bir oyun.

Senin de 12,5 maksimum. Erkek adam CS oynamaz. Erkek adam Valorant oynamaz. Erkeklik kıçı kırık bilgisayar oyunlarına bağlanmaz. Kim ne isterse, hangisi hoşuna giderse onu oynar. 4 yıl CS oynadım Valorant'a geçeli iki ay oldu iyi ki geçmişim. Plat 1 elodayım ve takımıma sadece 2 kere hile geldi. 5 kişi oyuna girerseniz CS'den çok çok daha "zevkli" bir oyun. CS'deki bozuk mikrofonlu Rus veletleri yerine Türk çocuklarını yeğlerim. Melih gibi birçok kardeşim var oyunda ve saygılı çocuklar çok da iyi oyuncular. Valorant'ın söyleyebileceğim tek sıkıntısı smurf mevzusu.

Bende Valorant oynadım yaklaşık 25-30 saat ve LoL de bulunan küfürbaz ve insanlıktan yoksun belli bir kitlenin Valorant oynadığını oynayarak anlayınca ve oyunun gerek çok yavaş olması animasyonları ve LoL gibi yetenekler ve karakterler bulunması benim hoşuma gitmedi ve 25-30 saat gibi bir süre sabır ettikten sonra bu vasat oynayışa ve küfürbaz insanlıktan yoksun olan o belli bir kitlenin oyunu daha da beter etmesine dayanamayıp oyunu bıraktım. Valorant LoL ile CS:GO'nun birleşmiş hali gibi bir oyun olduğunu ve CS:GO ile kıyaslanamayacak seviye de olduğunu düşünüyorum. Bu benim şahsi fikrim.

Bende Valorant oynadım yaklaşık 25-30 saat ve LoL de bulunan küfürbaz ve insanlıktan yoksun belli bir kitlenin Valorant oynadığını oynayarak anlayınca ve oyunun gerek çok yavaş olması animasyonları ve LoL gibi yetenekler ve karakterler bulunması benim hoşuma gitmedi ve 25-30 saat gibi bir süre sabır ettikten sonra bu vasat oynayışa ve küfürbaz insanlıktan yoksun olan o belli bir kitlenin oyunu daha da beter etmesine dayanamayıp oyunu bıraktım. Valorant LoL ile CS:GO'nun birleşmiş hali gibi bir oyun olduğunu ve CS:GO ile kıyaslanamayacak seviye de olduğunu düşünüyorum. Bu benim şahsi fikrim.
Oyunun animasyonluğuna, gerçekçiliğine ya da kitlesine bakmıyorum ben pek. 5 kişi girdiğimiz için hile olmayan zevk aldığımız bir oyun olması yeterli. Herkesin keyif aldığı, sevdiği, iyi gördüğü oyun farklı olabilir tabi ki. Ben CS oynayan adamdır Valo oynayan şöyledir diyenlere hitaben söyledim. Zira benim 49 yaşındaki dayım da Zula oynuyor. Ben de yaklaşık 14 senedir CS oynuyorum. Kim hangi oyundan zevk alıyorsa onu oynasın :)

Silver eloda çoğunlukla smurfler çok fazla oluyor, Nova2-MG1 çıkan hemen bir smurfleme hevesine giriyor, kendim de arkadaşlarla troll Silver girdiğimizde karşıya bu tarz tiplerin geldiğini rahatça farkedebiliyorum, genellikle kalpleri ve hevesleri kırılmış olarak çıkıyorlar oyundan ama her takım bizimki kadar şanslı olmayabiliyor, takımınızda smurf yoksa ve karşıdaki ezik arkadaşlar full tryhard oynuyorlarsa hile diye düşünmeniz normal.

güven faktörü önemli benim ana hesabımda hileye pek denk gelmiyorum eski hesap olduğu için. Arkadaşla oynamak için yan hesap açtım prime değilken sürekli hile geliyordu prime oldum yine hile ve oyunu yarıda bırakıp çıkanlar oluyor. O yüzden tek hesap üzerinden kasıp rozet vs elde etmek lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı