CS:GO Hilecileri

Lynburk

Centipat
Oyuna ara vermiştim 2 - 3 ay sonra tekrar başladım bir rekabetçi atayım dedim atmaz olaydım 16-1 kaybettik onu da maç 15-0 olduğunda kapattı da öyle kazandık. Adam wall hack kullanıyor bir de dalga geçer gibi prefire atıyorum diyor, yok efendim MG2'yim diyor. Bildiğin zaman kaybından başka bir şey değil bu oyun. Hileyle oynayıp nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum ya. Anlaşılan oyunu tamamen bırakmanın zamanı geldi bırakmakta istemiyorum ama böyle de oynanmıyor.

Oyuna ara vermiştim 2 - 3 ay sonra tekrar başladım bir rekabetçi atayım dedim atmaz olaydım 16-1 kaybettik onu da maç 15-0 olduğunda kapattı da öyle kazandık. Adam wall hack kullanıyor bir de dalga geçer gibi prefire atıyorum diyor, yok efendim MG2'yim diyor. Bildiğin zaman kaybından başka bir şey değil bu oyun. Hileyle oynayıp nasıl zevk alıyorlar anlamıyorum ya. Anlaşılan oyunu tamamen bırakmanın zamanı geldi bırakmakta istemiyorum ama böyle de oynanmıyor.

Katılıyorum bence oyunun donanım ban atması gerek bu şekilde gitmez.

Hocam geçenler bu konu hakkında bayağı uzun yazı yazdım sosyalde. Bazı arkadaşlar bana bayağı bir itiraz etti yok senin güven faktörün kırmızıdır, yok sen Prime değilsindir, yok senin arkadaşların hile kullanıyordur falan diye. Supreme rankına sahiptim yaklaşık 1 hafta önce de oyunu bıraktım. Artık yetti. Ciddi ciddi bu oyunun cılkı çıktı. Spin botlar, wall hackler, aimler, triggerler daha neler neler! Hadi banlansalar diyeceğim ki, en azından banlandı şer*****lerler. Ama yok ne banlanıyorlar ne de bir şey oluyor bu adamlara. En iyi çözüm bırakmak.

Donanım ban diyen arkadaşlar ikinci el parça alınca karşısında banlandığını görse ağlayarak konu açar gene buraya.
Bunların diğer versiyonu da IP ban diyenler.
Statik ve dinamik nedir bilmeden.
Öfkenizi anlıyorum ama bu durumda en büyük silahınız para kazandırmamak ve rekabet oluşması.

Donanım ban diyen arkadaşlar ikinci el parça alınca karşısında banlandığını görse ağlayarak konu açar gene buraya.
Bunların diğer versiyonu da ıp ban diyenler.
Öfkenizi anlıyorum ama bu durumda en büyük silahınız para kazandırmamak ve rekabet oluşması.

Valve'in ıp ban veya donanım ban gibi şeyleri yok. En fazla VAC yiyorsunuz. Oda yeni bir hesapla aşılabilecek bir durum. Keşke diğer oyunlar gibi ıp ban sistemi olsa.

Bunların diğer versiyonu da ıp ban diyenler.

Ama muadillerinin çok yetersiz olması üzücü bana göre CS:GO'nun en iyi rakibi CS 1.6'da millet sanıyor ki bir firmanın 2 oyunu rakip olamaz, olur canım tabii ki olur şu an çoğunluk 1.6'ya yönelse var ya CS:GO'ya nasıl yatırım yapar i**eler. Hile mile zor bulursunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı