CS:GO Hilecileri

Abartıyor muyum? Hocam R6 nasıl bilmiyorum ama rank sistemi varsa eğer siz girin bileğinizin hakkıyla rank kasın sonra 2 3 elde bir hile gelsin sizin emeğinizin hakkınızın içine edip gitsin ve bende diyim ki kardeşim haklısın abartıyorum yha.

Bencede abartıyorsunuz. Hilenin öyle birşey olduğunu düşünmüyorum. En fazla Wall hack ile kapıda pusar vurur.

Bencede abartıyorsunuz. Hilenin öyle birşey olduğunu düşünmüyorum. En fazla Wall hack ile kapıda pusar vurur.
Hocam ironi yapmıştım aslında ayrıca eğer biraz yükselirseniz oyunda iyi bir oyuncunun eline hile geçerse neler yapabileceğiniz görürsünüz ve şunu da belirteyim tek hile wall falan değil direk mevlana açan mı dersin oho say dur şimdi.

Hocam ironi yapmıştım aslında ayrıca eğer biraz yükselirseniz oyunda iyi bir oyuncunun eline hile geçerse neler yapabileceğiniz görürsünüz ve şunu da belirteyim tek hile wall falan değil direk mevlana açan mı dersin oho say dur şimdi.
Biliyorum. Mevlana, triggerbot, aimbot, wall hack falan sadece bunları biliyom.

@Ek01000 Hayır.
Atan yerler var ama ikinci el HDD aldınız ne olacak? Zaten değiştirilebiliyor bu tip bilgiler.
Çok bir anlamı olmaz ama en azından caydırıcılık olur.
Tek sıkıntı ikinci el parça alan kişiler için sıkıntı yaratabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı