CS:GO hileleri nasıl engellenemiyor?

Cs2 de çözecekler diyenleri görünce gülesim geliyo :D cs1'i halledemeyen cs2'yi sittinsene halledemez oyun en fazla 2 ay temiz kalır sonra yine aynı bıraktım kurtuldum :D
 
Hile açan ban yer sonradan zaten illa, denendi onaylandı.
 
Çoğu CS:GO oyuncusu oyunu oynayamıyor ve oyunu yıllarca oynayıp ustalaşan kişilerle karşılaşınca “skill-based matchmaking” sistemi tam oturmadığı için bu 80%i bu oyunculara hile diyor. Aslında o kadar da hile yok, oynayamayan var.
Arkadaşım ben ''Bence bu hile yaav!'' tarzında hilelerden bahsetmiyorum. Baya görüş hilesi yani. Nasıl anlatayım sana adam kimin nereden çıkacağını salisesine göre ses kasmadan bilebiliyor. Ve 1-2 kez değil tüm raunt boyunca. Dust2 de kapı arkasına geçip bekliyorum hep kafa atıyor sniper ile :) Pustuğum yere görüş açısı olmadan sıkarak geliyor ve ne hikmetse her seferinde pustuğum yere ateş ediyor ben adamı fark etmeden kapalı mekanda. Ne hikmetse keleşle 5 saniyede 4 kil alıyor ve hepsi de tam kafadan :) Yani ben küçük bir çocuktan tut pro bir cs oyuncusunun farkedebileceği BARİZ hilelerden bahsediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı