CS:GO için 1200 TL'ye AK-47 önerisi

Böyle diye diye zamanında almadiğim sikinler binlerce dolar oldu...

The empress tabiki
Steamden para kazanılmaz diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz. Aldığın skinün ne zaman değerleneceği ve değerlendikten sonra ne kadar sürede satabileceğin de belli değil. Hele yatırım aracı hiç değil. Sonuçta hesap satmak yasak.

Steamden para kazanılmaz diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz. Aldığın skinün ne zaman değerleneceği ve değerlendikten sonra ne kadar sürede satabileceğin de belli değil. Hele yatırım aracı hiç değil. Sonuçta hesap satmaktan

Steamden para kazanılmaz diye düşünüyorum ama siz bilirsiniz. Aldığın skinün ne zaman değerleneceği ve değerlendikten sonra ne kadar sürede satabileceğin de belli değil. Hele yatırım aracı hiç değil. Sonuçta hesap satmak yasak.
Bak şimdi, Avrupa ve Amerika borsasini bilirsin, tr ile karşılaştırıldığında bariz şekilde daha stabil ve kazançlidir. Keşke tr den Amerika'daki borsaya girebilsek, dolar borsasını hayal et, 10 bin lira kazanmak iyidir ama 10 bin dolar kazanmak bambaşka bir şey... Her neyse sen bu borsalara giremezsin, girmek istersen %20 civarında komisyon ödersin. Cs go sana bu piyasalara girme olanağı sunuyor, hem de para biriminden dolayı ekstra komisyon yok.

Şubatta 19k ya aldığım kelebeğe 35k teklif geldi satmadım. 3 ay önce 1200 TL kasa aldım, 4100 e onları sattım eldiven aldım, bugünde eldiveni 5700 e sattım. Ki ben Dreams nightmare gibi kasaları 1 hafta önceki gibi 40tl lerede satmadım, yani şu ana göre ucuza sattım. Dün copenhagen flamesler uçtu, 80 tl ye aldigim stickerlardi, 450 sattim bazılarını, kalanlarini uzun vadede bekletecegim. Bunları bi arkadaşım yapmadi ben yaptım ki ben ortalama yatirimci bile değilim. Bunun gibi bi ton olay var, cs go nun gayet sağlam bir borsası var. Gidip ayda milyarlar kazanmayı zaten bekleme ama yatirdigin paraya göre gayet iyi yatırım kaynağı. Bizim Türkler değişen çağa ayak uyduramazlar, normal. Bize göre para reel ve klasik şeylerde ama çağ değişti. Neyse siz bildiğinizi okuyun.

Git bir oyun al, 5-6 saat oyna ve oyunu bitir. Sonrasında paran çöp olsun.

1500₺ye aldığım bıçak 3-4 ay içinde 5-6bin ₺ oldu. Dolar ise 1₺ arttı. Aynen steam yatırım aracı değil.

1200 TL ye gerçek keleş alırsın be ya 😃🤣
1683133217587.png

(!)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-05-04-13-53-40-463_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-05-04-13-53-40-463_com.android.chrome.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 65

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı