CS:GO IEM Rio 2022 Major güncellemesi ve Pick-Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence böyle turu geçebilmemiz daha olası.
Screenshot_20221104_080555_com.nvidia.geforcenow.jpg

Genel olarak söyleyeyim. Team Liquid YEKINDAR transferinden sonra şuan NA bölgesinin en iyi takımı ve turu geçme şansları Furia'dan daha yüksek.
Ence ise Spinx ve Hades'i kadrodan çıkarttıktan sonra bir gerileme yaşadı, her ne kadar hades'in yerine SunPayus'u almış olsalar da Spinx'in eksikliği hissediliyor kadroda, yani turu geçebileceklerini düşünmüyorum.
Team Spirit'de Degster'ı kaybetmiş olsa da yerini iyi doldurdu ve takım olarak iyi bir oyun sergiliyorlar alt tarafta kesinlikle yer alması gereken bir takım.
3-0 için Team Spirit düşüncem vardı fakat ilk maçı kazandığı takdirde kendi kafamda oynadığım maçlarda NaVi ile oynama şansları oluyor o yüzden alt tarafa aldım. Cloud9'ı koyma sebebim ise FaZe'in son dönemdeki form düşüşü, FaZe'in şansı yine Cloud9 karşısında yüksek olsa da kalan takımlara bakınca da başka mantıklı bir tercih kalmıyor 3-0 için, zaten alt taraftan ümidim yüksek.

Furia ev sahibi sonuçta geçemezler mi bir sonraki aşamaya?
Challengers Stage'de oynadıkları oyunu beğenmedim, alt tarafta Spirit'in şansının Furia'ya göre daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
BNE'da koyulabilir.

2. tur eşleşmelerinde neye göre eşleşecekler belli mi o. Belli bir algoritması var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı