CS:GO ile Valorant arasında kalmak

• Konuyu başlatan orem.d
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 855
CS:GO Source 2 güncellemesi geldikten sonra canın Valorant çekmez uzun bir süre.

Onun pek güzel olacağını sanmıyorum alışılmış CS'nin aksine yeni mekanikler gelirse uzunca bir süre alışılmayan bir oyuna dönüşebilir.

Yenilik güzeldir aslında hocam hep aynı aynı aynı sıkar insanı farklı tatlar güzel olur.

Haklısınız fakat CS'nin mekanikler bu zamanda bile çok güzel ve akıcı bir oynayış sağlıyor her ne kadar doğruluk payı vardır bilmiyorum ama birkaç adet oyun içi sızıntı gördüm mekanikler Zula'daki gibi yavaş akıyor görseller ise Fortnite oynuyormuşsun gibi bir havası var eğer öyle bir şey olursa veya doğruysa bağımlısı olduğum oyunu bırakma gibi bir durumum olabilir.

Haklısınız fakat CS'nin mekanikler bu zamanda bile çok güzel ve akıcı bir oynayış sağlıyor her ne kadar doğruluk payı vardır bilmiyorum ama birkaç adet oyun içi sızıntı gördüm mekanikler Zula'daki gibi yavaş akıyor görseller ise Fortnite oynuyormuşsun gibi bir havası var eğer öyle bir şey olursa veya doğruysa bağımlısı olduğum oyunu bırakma gibi bir durumum olabilir.
Oyna butonuna bastıktan sonra Source 1 ile 2 arasında geçiş yapabileceksiniz diye biliyorum yani bırakmanıza gerek yok.

Oyundan sızıntı yok ki sadece küçük bir ekip Source 2 ile CS:GO yaptı o kadar.

Benim gibi bir durum yaşayan arkadaşlar var ise tavsiyeler sunar diye böyle bir konu açtım.

Hocam ben de aynı senin gibiydim normalde CS oyuncusum hiçbir şekilde vazgeçmedim ama solo oynadığım için gelen hileler oyun bilgisi olmayıp millete sövenler yüzünden sıkıldım ve bıraktım sonra Valorant'a başladım bir süre sonra tekrardan CS'yi özledim ve Valorant'ı bıraktım böyle giderken oyunları 1 2 aylığına bıraktım geri başladığım zaman da Valorant yayınları çok hoşuma gidiyordu bu yüzden Valorant'tan başladım arkadaşlarımın isteğiyle birkaç el CS girdim ne eski aim ne de eski tadı vardı bende Valorant'tan devam etmeye karar verdim artık CS'yi aramıyorum. Uzun lafın kısası bir süre ara ver oyunlara geri döneceğini zamanda hangisinden keyif alıyorsan ondan devam et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı