Valorant Demir rütbesinde kalmak

Valorant'ta demir 1'den bir yükselemiyorum. Nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kariyerimde, derecelide, yendiğim tüm maçlar yüksek oranda yükselme:

1603479768480.png

Valorant'ta demir 1'den bir yükselemiyorum. Nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kariyerimde, derecelide, yendiğim tüm maçlar yüksek oranda yükselme:

Eki Görüntüle 712646

Kda'nız çoğu maçta yüksek. Ama o skorlarla bile takım yüzünden kaybediyorsunuz gibi duruyor. Yani çoğu maçta tek başınıza oynuyorsunuz. Tek başına oynanmak için Omen iyi bir karakter değil. Eğer siz takımı tek başınıza sırtlanıyorsanız solo için daha uygun bir karakter alarak başlayabilirsiniz. Hep Omen almışsınız. Phoenix, reyna gibi karakterler tercih edin. Bu bir nebzede olsa rank atlamanız da etkili olacaktır. Ekstra aim lab indirin çalışın. Demir elo da çok işinize yarar. 1 adım önde olursunuz diğerlerine göre.

Ekleyemiyorum sizin beni eklemeniz gerek rea#6388

Siz de discordunuzu verirseniz ekleyebilirim hocam.
Eğer hala lazımsa altın 1 e kadar çıkarabilirim.

@369926 hocam Discord'a bakarmısınız.
Ben de yardımcı olabilirim Discord adresim Agf#0282.
Kda'nız çoğu maçta yüksek. Ama o skorlarla bile takım yüzünden kaybediyorsunuz gibi duruyor. Yani çoğu maçta tek başınıza oynuyorsunuz. Tek başına oynanmak için Omen iyi bir karakter değil. Eğer siz takımı tek başınıza sırtlanıyorsanız solo için daha uygun bir karakter alarak başlayabilirsiniz. Hep Omen almışsınız. Phoenix, reyna gibi karakterler tercih edin. Bu bir nebzede olsa rank atlamanız da etkili olacaktır. Ekstra aim lab indirin çalışın. Demir elo da çok işinize yarar. 1 adım önde olursunuz diğerlerine göre.

Eğer hala lazımsa altın 1 e kadar çıkarabilirim.
Merhaba hocam ne yazık ki @369926 hocam cevap vermedi eğer discordunuzu verirseniz sizi eklerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı