CS:GO ile Valorant arasında kalmak

• Konuyu başlatan orem.d
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 865

orem.d

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller dilerim. Öncelikle iki oyunuda severek oynadığımı belirteyim ikisi de birbirinden bazı yönleri ile güzel. Fakat ben ikisi arasında git gel yapıp duruyorum. Mesela 3 ay CS:GO oynuyorum canım Valorant çekiyor Valorant geçiyorum 3 ay sonra da CS çekiyor canım CS geçiyorum. Yani bir oyunda sabit kalıp gelişemiyorum. İki oyun arasında geçiş yapa yapa oynayamaz oldum eski performansımdan eser yok. İki farklı mekanik tada tada artık aklım şaştı lakin iki oyunuda seviyorum. Tek bir oyunda kalıp o oyunda gelişmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim tavsiyeleriniz var mıdır?

Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller dilerim. Öncelikle iki oyunuda severek oynadığımı belirteyim ikisi de birbirinden bazı yönleri ile güzel. Fakat ben ikisi arasında git gel yapıp duruyorum. Mesela 3 ay CS:GO oynuyorum canım Valorant çekiyor Valorant geçiyorum 3 ay sonra da CS çekiyor canım CS geçiyorum. Yani bir oyunda sabit kalıp gelişemiyorum. İki oyun arasında geçiş yapa yapa oynayamaz oldum eski performansımdan eser yok. İki farklı mekanik tada tada artık aklım şaştı lakin iki oyunuda seviyorum. Tek bir oyunda kalıp o oyunda gelişmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim tavsiyeleriniz var mıdır?
CS:GO Source 2 güncellemesi geldikten sonra canın Valorant çekmez uzun bir süre.

Hocam hangi oyunu seçiceğini mi soruyorsun sen insanlara? Sevdiğini oyna geç bu kadar kasmaya gerek yok. Şahsen valoyu hiç sevmem ama seveni var oyna seviyorsan.

İkisini de aynı gün içerisinde saatlerce oynuyorum Valorant her ne kadar ilgi çekici olsa da CS benim içimde hep bir başyapıt olarak kalmış.

Birinde oynamanı engellemen lazım. Bende aynı problemi yaşıyordum ve sadece CSGO ile devam etmek için Valorant hesabımı satışa koydum. Hesabım olmayınca bir daha geri dönüp hesap açmaya üşeneceğimi biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı