CS:GO kaplamalarına anlamsız fiyat isteyenler

@yesososo Steam hesabında 40 bin TL tutacak kadar zengin misin? Arkada bizim bilmediğimiz çok büyük işler dönüyor. Birçok platformda da bu kara para aklama olayı dönüyor. En basitinden Twitch'te bile bu olay var ve hâlâ da devam ediyor diye biliyorum.

@yesososo Steam hesabında 40 bin TL tutacak kadar zengin misin? Arkada bizim bilmediğimiz çok büyük işler dönüyor. Birçok platformda da bu kara para aklama olayı dönüyor. En basitinden Twitch'te bile bu olay var ve hâlâ da devam ediyor diye biliyorum.
Hocam dönüyordur eyvallah. Safari Ağı - AK47'yi 40.000TL'ye koyanlar işin yalnızca eğlencesinde. Yükseğe satıldığını görüp ya biri alırsa diyerek koyanlar. Ben de 6 yıl önce 100K'ya koyuyordum. Satılmadığı sürece komplo teorisi yapmaya gerek yok.

Bu skinin satılmaması dönmediği anlamına da gelmiyor işte. Zamanında anlamsız skinlerin çok yüksek fiyatlara satıldığını gördüm. 1-2 bin lira gibi bir fark da değil, yaklaşık 50-100 bin liralık gibi bir rakam. İnsanın olduğu her yerde iyilik olduğu gibi kötülük de olabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı