CS:GO kasa açmak pişmanlıktır!

crexlayne

Decapat
Daha fazla  
CS:GO kasa açmak pişmanlıktır! Heves edenler kesinlikle açmasın. Dün arkadaşla 3000 TL yatırdık ve 50 kasa açtık bırakın bıçağı pembe item bile gelmedi. Paranıza yazık. Onun yerine gidin istediğiniz skini parasıyla alın. Tamamen para israfı.

Dosya Ekleri

• sdas.png
    sdas.png
    113,1 KB · Görüntüleme: 282
CS:GO kasa açmak pişmanlıktır! Heves edenler kesinlikle açmasın. Dün arkadaşla 3000 TL yatırdık ve 50 kasa açtık bırakın bıçağı pembe item bile gelmedi. Paranıza yazık. Onun yerine gidin istediğiniz skini parasıyla alın. Tamamen para israfı.
Evet haklısınız kumar zaten ne kadar mantıklı olabilir ki? Ben de 66 dolar harcamışım tek Apep's Curse çıkmıştı.

Şans denen bir şey duydunuz mu hiç? Bu sizin paranızı emmek için yapılmış bir sistem değil. Kimine 5 kasada 2 bıçak veriyor kimine üst üste pembeleri, morları yağdırıyor. Bende şimdiye kadar 100 doların üzerinde açılım yaptım paramın %35 falan karşılığını alabildim. Cebinde para var ki şansını sınamışsın dostum.

Yeni açtığım hesaba ilk kasadan bıçak çıkarmıştım onu hiç unutamam. Sanırım tüm şansımı da orada kullanmıştım.

3 gün önce 12 dolar ile hellcase'den 4 tane (3 dolarlık) case battle oynadım. Hepsini kaybettim. 3 gündür kendime gelemedim, parama yandım.

Sizinki çok daha şanssızlık olmuş. Gerçekten bu bıçak çıkartanları filan anlamıyorum ya.

Şans işi, %90 kaybedersiniz, ama kalan %10 da kazanıp zengin olabilirsiniz.

Kasalardan toplam kaç TL'lik eşya çıktı?

Sene 2015. Arkadaşla gaza gelip benzer bir şey yapmıştık.
Tövbe ettik.

Maalesef dediğiniz gibi pişmanlık. Çok şanslı olmanız lazım bir şeyler elde edebilmek için.

Hep bu yayıncıların işi, ağzımızın suyunu akıtıyorlar biz de basıyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı