crexlayne
Decapat

Daha fazla  

Evet haklısınız kumar zaten ne kadar mantıklı olabilir ki? Ben de 66 dolar harcamışım tek Apep's Curse çıkmıştı.CS:GO kasa açmak pişmanlıktır! Heves edenler kesinlikle açmasın. Dün arkadaşla 3000 TL yatırdık ve 50 kasa açtık bırakın bıçağı pembe item bile gelmedi. Paranıza yazık. Onun yerine gidin istediğiniz skini parasıyla alın. Tamamen para israfı.
3 gün önce 12 dolar ile hellcase'den 4 tane (3 dolarlık) case battle oynadım. Hepsini kaybettim. 3 gündür kendime gelemedim, parama yandım.CS:GO kasa açmak pişmanlıktır! Heves edenler kesinlikle açmasın. Dün arkadaşla 3000 TL yatırdık ve 50 kasa açtık bırakın bıçağı pembe item bile gelmedi. Paranıza yazık. Onun yerine gidin istediğiniz skini parasıyla alın. Tamamen para israfı.
CS:GO kasa açmak pişmanlıktır! Heves edenler kesinlikle açmasın. Dün arkadaşla 3000 TL yatırdık ve 50 kasa açtık bırakın bıçağı pembe item bile gelmedi. Paranıza yazık. Onun yerine gidin istediğiniz skini parasıyla alın. Tamamen para israfı.
Kasalardan toplam kaç TL'lik eşya çıktı?CS:GO kasa açmak pişmanlıktır! Heves edenler kesinlikle açmasın. Dün arkadaşla 3000 TL yatırdık ve 50 kasa açtık bırakın bıçağı pembe item bile gelmedi. Paranıza yazık. Onun yerine gidin istediğiniz skini parasıyla alın. Tamamen para israfı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.