- Makaleler
- 1
Başka sebebi olsa keşkeBu kadar şanssızlığa imkan yok gibi başka bir sebebi olamaz mı?
Başka sebebi olsa keşkeBu kadar şanssızlığa imkan yok gibi başka bir sebebi olamaz mı?
Hocam tek sıkıntı o da değil bu 15 20 maçın en az 12 tanesini kazanmışımdır hiç rank da atlatmıyor.Hesabım da bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.Başka sebebi olsa keşkeBana da düşmüyor ki aynı şekilde. Benim gördüğüm en yüksek drop bile şu ana kadar SG 558 Integrale skiniydi. Bana genel olarak çok bir şey kazandırmadı. Herkese kazandırsa pazar oluşmazdı. Bir yerden sonra bir şeyler almaya başlarsınız elbet.
Bana da bu arkadaş düştüBilemedim ama hesabin cok report falan aliyorsa belki etkisi olabilir. Veya guven faktoru ile ilgili de olabilir. Eger oynarsam haftalik 2 kasa falan dusuyor bana da. Dun gece dustu bir tane mesela.
Her 2 levelınızda 1 maç sonu item düşer. Eğer level atlamıyorsanız bir şey düşmez ve oynadığınız mape de bağlı diye biliyorum bir ara listesi çıkmıştı bunun.CS:GO'da uzun zamandır hiç kasa düşmüyor. Belki 2 hafta içinde 15 20 maç rekabetçi atmışımdır. Bunun sebebi nedir? Hesabım seçkin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.