CS:GO kasa düşmüyor

Bu kadar şanssızlığa imkan yok gibi başka bir sebebi olamaz mı?
Başka sebebi olsa keşke :D Bana da düşmüyor ki aynı şekilde. Benim gördüğüm en yüksek drop bile şu ana kadar SG 558 Integrale skiniydi. Bana genel olarak çok bir şey kazandırmadı. Herkese kazandırsa pazar oluşmazdı. Bir yerden sonra bir şeyler almaya başlarsınız elbet.

Başka sebebi olsa keşke :D Bana da düşmüyor ki aynı şekilde. Benim gördüğüm en yüksek drop bile şu ana kadar SG 558 Integrale skiniydi. Bana genel olarak çok bir şey kazandırmadı. Herkese kazandırsa pazar oluşmazdı. Bir yerden sonra bir şeyler almaya başlarsınız elbet.
Hocam tek sıkıntı o da değil bu 15 20 maçın en az 12 tanesini kazanmışımdır hiç rank da atlatmıyor.Hesabım da bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım.

Bilemedim ama hesabin cok report falan aliyorsa belki etkisi olabilir. Veya guven faktoru ile ilgili de olabilir. Eger oynarsam haftalik 2 kasa falan dusuyor bana da. Dun gece dustu bir tane mesela.

Dosya Ekleri

• 21D9DB12-C29B-487A-824D-3C7ABAC25F99.jpeg
    21D9DB12-C29B-487A-824D-3C7ABAC25F99.jpeg
    181 KB · Görüntüleme: 113
Haftada 2 kez item düşer birisi ucuz skin veya grafiti olur diğeri de kasa olur birini oyun sonlarında random düşer diğeri de level atlayınca düşer.

Silah yarışı ölüm maçı falan gibi başka modları da dene. Ben bazen oynayacak vakit bulamıyorum gidip silah yarışında afk bırakıyorum her el başında iki dk oynayıp bırakıyorum birkaç elin sonunda kasa düşüyor genelde.

CS:GO'da uzun zamandır hiç kasa düşmüyor. Belki 2 hafta içinde 15 20 maç rekabetçi atmışımdır. Bunun sebebi nedir? Hesabım seçkin.
Her 2 levelınızda 1 maç sonu item düşer. Eğer level atlamıyorsanız bir şey düşmez ve oynadığınız mape de bağlı diye biliyorum bir ara listesi çıkmıştı bunun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı