Bana herhangi bir faydası yok.Kazanç sağlamadım.Haramdır kesinlikle haksız kazanç olduğu için bulaşmayın.
Bana herhangi bir faydası yok.Kazanç sağlamadım.Haramdır kesinlikle haksız kazanç olduğu için bulaşmayın.
Hiç kavgası mizahı olmadan ben yazayım direk burası dini soru forumu olmadığı için burada dinle ilgili soruların cevabını alabileceğini sanmıyorum güvenilir hocalar oyunu bilmez ama sistemi anlatırsan sana cevabıni verir.Merhabalar, bu konuda gene bir şey yazmıştım aynı konuda şöyle açıklayayım. Ben kasa açtım, eldiven çıktı mesela. Bana bir yararı olmadan insanlar üstünlük kurmadan item almak haram olur mu? Lütfen kavga olmasın yorumlarda.
Merhabalar, bu konuda gene bir şey yazmıştım aynı konuda şöyle açıklayayım. Ben kasa açtım, eldiven çıktı mesela. Bana bir yararı olmadan insanlar üstünlük kurmadan item almak haram olur mu? Lütfen kavga olmasın yorumlarda.
Yani bana bi kazancı yok sadece skin almak.Hocam satmayacaksanız haram olmaz. Boğazınızdan geçmedikçe sorun yok.![]()
Yani bana bir kazancı yok sadece skin almak.
Teşekkür ederim.Haram dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.