CS:GO kırık diş operasyonundan ne kadar kâr ettim?

Az önce bitirdim, eğer başlarsan 1 haftada net bitirirsin.
Çok az süresi kaldı.

Para kazanmak için değil eğlenmek için yaptım.

Envanterimde duran 36 kasadan 10'nu saklamayı düşünüyorum zaten, bir yıl sonra bayağı kâr ettirir.
1 haftada 146₺ kar. Ayda 588 ₺ eder. Sigorta da yok.

Bilet bedava değil. :)
Basit bir mantık kuralım. 120 TL' ye aldık Steam kısıtlama kalktı. 5.5 TL' den kasayı sattık ( operasyon bitti fiyatlar yükseldi varsayıyorum ). 275 TL para yaptı. 120 TL harcamıştık geriye kaldı 155 TL bu parayı da %80 oranla oyun alarak hediye olarak verip TL olarak aldık. 124 TL yaptı. Bugün 2.5 saat oynarak 20 yıldız kastım. Her türlü 1 haftada yapılır. 124x4= 496 TL yaptı. Bence iyi para.

Basit bir mantık kuralım. 120 TL' ye aldık Steam kısıtlama kalktı. 5.5 TL' den kasayı sattık ( operasyon bitti fiyatlar yükseldi varsayıyorum ). 275 TL para yaptı. 120 TL harcamıştık geriye kaldı 155 TL bu parayı da %80 oranla oyun alarak hediye olarak verip TL olarak aldık. 124 TL yaptı. Bugün 2.5 saat oynarak 20 yıldız kastım. Her türlü 1 haftada yapılır. 124x4= 496 TL yaptı. Bence iyi para.
Hocam o da doğru da benim esas adama dediğim eğlencesine yapılması, sigorta da yok demiş ya.

Basit bir mantık kuralım. 120 TL'ye aldık Steam kısıtlama kalktı. 5.5 TL'den kasayı sattık ( operasyon bitti fiyatlar yükseldi varsayıyorum ). 275 TL para yaptı. 120 TL harcamıştık geriye kaldı 155 TL bu parayı da %80 oranla oyun alarak hediye olarak verip TL olarak aldık. 124 TL yaptı. Bugün 2.5 saat oynarak 20 yıldız kastım. Her türlü 1 haftada yapılır. 124x4= 496 TL yaptı. Bence iyi para.

Takaslar için 1 hafta beklemek zorundasın, ki tüm operasyonu bir haftada yapsan bile tekrar bir hafta beklemek zorunda kalacaksın. En fazla 2 kez yapabiliyorsun yani maalesef. :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı