CS:GO MG'den Global'a rank yükseltme

Rankım keleş, globale kısa sürede nasıl çıkarım?
Hocam maç kazanarak, EDO sayınızı yüksek tutup, skorunuzu yüksek tutarak, aiminizi geliştirerek yapabilirsiniz. Aynı zamanda tek harita yerine birden çok haritada oynamanızı, oyunu iyice taktiksel vb. olarak öğrenip okumanız gerekmekte. Bende sizin gibiyim. Eski 1.6 oyuncusuyum GO'yu çözmeye çalışıyorum. MG'yim.
MG oyun stiline alıştıysan, kendi emeğinle Global'e çıkman zor olur. Daha kolay yolu ise yüksek ranklı insanlar ile gir, biraz da altta kalmamaya çalışırsan daha kolay rank atlarsın.
Biz ona boostlanmak diyelim.
 
Rankım keleş, globale kısa sürede nasıl çıkarım?

Çok zor değil sürekli oyun oynayıp profesyonel maçları izleyip kendini geliştirirsen kısa sürede çıkarsın ben sıfırdan globale 3 ayda çıkıp oyunu bıraktım.
Supreme seviyelerinde çok fazla hileci geliyor sana tavsiyem FACEIT veya ESEA gibi platformlarda oynaman FACEIT de hem oyun oynuyorsun hem para kazanıyorsun hileler yok üstüne bir de 128 tick sunuculara sahip.
Yani diyeceğim 1 2 ay FACEIT oyna eğer zevk alırsan Premium almanı öneririm oyuncu kitlesi inanılmaz değişiyor troll vs olmuyor hiçbir zaman.
 
MM oynama global olduktan sonra faceite geçtiğinde oradaki başlangıçtakiler bile globallerden iyi oynuyor faceit premium oyna derim sana ordan başla
 
1-Sistem.
2-Sistem.
3-FACEIT.

Oradan global kasarsınız. Kendinizden iyi oyuncularla oynamalısınız ki gelişebilesiniz.

10 yıllık sistemimle DMG'ye çıkmak üzereyim. Bugün çıkarım diye ümit ediyordum 2 zafer geldi ama çıkamadım. Yarına kaldı.
 

Geri
Yukarı