CS:GO mu Valorant mı?

CS. Valorant'ın kitlesinin cebine koyayım.

CS de 2000 saatim var ve kitle olarak Valorant'ta server değiştirince kitle problemi ortadan kalkıyor ama CS de öyle bir şey yok maç satan Rus'lardan hilecilere kadar bitmek bilmeyen sıkıntıları var ayrıca paralı ancak Valorant gerçekten kolay bu yüzden CS:GO'daki adam öldürme keyfini bana vermiyor CS:GO elle tutulur bir güncelleme getirmedikçe Valorant CS'yi piyasadan siler.
 
Kişiye göre değişen bir durum. Eğer çocuksu grafiklerden nefret ediyor, grafiklerde az da olsa gerçekçilik istiyorsanız CS, eğer çocuksu grafikler hoşunuza gidiyor ve daha hareketli oyun seviyorsanız Valorant. Şahsen ben Valorant'ı daha çok seviyorum ama kişiye göre değişir.
 
Hileler bıktırdı artık. 5 yıl önce 2000 saatten fazla oynadığım hesabımı küçük kardeşime bıraktım. Bu sene tekrar başladım ve 600'cü saatten sonra lanet okudum. Valorant hiç denemedim, bana göre değil sanırım. Birde Tom Clancy's Rainbow Six Siege deneyin derim. Özellikle kafa denginiz 4 arkadaşınız varsa oyun oynamaktan keyif alırsınız.
Son durum;
unknown_2021.05.17-21.16.png
 
CS:GO çünkü hile yazılımı yapan bir arkadaşımdan duyduğuma göre Valve hilelerde kullanılan hookları araştırmaya başlamış. Bu araştırma sonucu çoğu private hilelerde ban söz konusu olmuş yani bu da yakın zamanda büyük bir VAC dalgası gelebilir anlamına geliyor. Eğer böyle bir şey olursa CS:GO tekrar en çok sevilen oyunlar arasına geri dönebilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı