Çoğu insanın babası GPU mu alıyor da ?Zenginlikle ne alakası var anlamadım? DirectX10 desteği kalkmadan önce kaç yıllık 9800GT ekran kartımla çok rahat bir şekilde oynayabiliyordum oyunu. Sistem gereksinimleri RTX 3090 istemiyor.
Çoğu insanın babası GPU mu alıyor da?
Herkesin babası aynı değil,
Benim babam da Kötü bir PC alan tek baba değil.
Hocam unreal games ya da riot yapımcıları roblox'un motorunu kıskansın o zaman.Riot sizin için grafikleri Mario tadında mı yapsın? Sizin sisteminiz eski diye "hayvan gibi sistem istiyor" olmuyor.
Hocam Unreal Games yapımcıları Roblox'un motorunu kıskansın o zaman.
Her şeye rağmen mario gibi yapmadan düşük sistemde oynatıyor Roblox.
3D yapıyor bulanıklık falan yok Roblox'ta.
Hocam yani mario demeniz fazla abartılı.Hocam Roblox ile niye karşılaştırıyorsunuz? Yaptığınız şey RDR2 ile LoL'ü kıyaslamak gibi bir şey.
Ahmet hocam Roblox ile Valorant'ın grafikleri aynı düzeyde mi?Hocam yani mario demeniz fazla abartılı.
Valorant'ta kasıyor ama Roblox'ta nedense kasmıyor benim bilgisayarım.
En düşük ayarlarını karşılaştırıyorum.
Hocam 2 çekirdekli işlemciyle Roblox'un kendi oyun motorunda minimum grafiklerde optimizasyon iyi ama Unreal Engine'de sistem gereksinimleri 5 çekirdek falan.
Ahmet hocam Roblox ile Valorant'ın grafikleri aynı düzeyde mi?
Evet arkadaşlar soru açık sizce hangisi daha iyi bir deneyim sunar?
En son gardiyan olacakken imam hatipten dönüp "animatronik" olmaya karar vermek için konu açtı arkadaş.Ben anlatamadım bunu hocam. Belki arkadaş trolldür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.