CS:GO mu Valorant mı?

Counter-Strike daha iyi bence her anlamda fakat Valorant kitlesini geçtim oyun olarak da ham olarak görüyorum biraz daha gelişirse ve uğraşırlarsa her anlamda efsane bir oyun ortaya çıkar.

Zenginlikle ne alakası var anlamadım? DirectX10 desteği kalkmadan önce kaç yıllık 9800GT ekran kartımla çok rahat bir şekilde oynayabiliyordum oyunu. Sistem gereksinimleri RTX 3090 istemiyor.
Çoğu insanın babası GPU mu alıyor da ?
Herkesin babası aynı değil,
Benim babam da Kötü bir PC alan tek baba değil.

Son düzenleme:
Riot sizin için grafikleri Mario tadında mı yapsın? Sizin sisteminiz eski diye "hayvan gibi sistem istiyor" olmuyor.
Hocam unreal games ya da riot yapımcıları roblox'un motorunu kıskansın o zaman.
Herşeye rağmen mario gibi yapmadan düşük sistemde oynatıyor roblox.
3d yapıyor bulanıklık falan yok robloxta.

Hocam Roblox ile niye karşılaştırıyorsunuz? Yaptığınız şey RDR2 ile LoL'ü kıyaslamak gibi bir şey.
Hocam yani mario demeniz fazla abartılı.
Valorant'ta kasıyor ama Roblox'ta nedense kasmıyor benim bilgisayarım.
En düşük ayarlarını karşılaştırıyorum.

Hocam 2 çekirdekli işlemciyle Roblox'un kendi oyun motorunda minimum grafiklerde optimizasyon iyi ama unreal engine'de sistem gereksinimleri 5 çekirdek falan.

Hocam yani mario demeniz fazla abartılı.
Valorant'ta kasıyor ama Roblox'ta nedense kasmıyor benim bilgisayarım.
En düşük ayarlarını karşılaştırıyorum.

Hocam 2 çekirdekli işlemciyle Roblox'un kendi oyun motorunda minimum grafiklerde optimizasyon iyi ama Unreal Engine'de sistem gereksinimleri 5 çekirdek falan.
Ahmet hocam Roblox ile Valorant'ın grafikleri aynı düzeyde mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı