CS:GO nasıl bırakılır?

SirJôhân

Hectopat
Daha fazla  
Artık sinir, stresten çevremdekiler bile benden uzaklaşmış durumda. Bu nedenle bırakmak istiyorum ama beceremiyorum. Fazla da oyun bulunmamakta bende. CS:GO giriyorum Rus arkadaşlar geliyor. Ne oynamalıyım bilmiyorum. Neyse nasıl bırakabilirim bu oyunu?

Hesabımı da satmayı düşünüyorum en azından yeni bir oyun alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu tür oyunlar gerçekten zamanla bırakılabiliyor. Geçen sene LoL manyağı iken 6-7 ay giremedim hiçbir oyuna. Bu sene yeni bilgisayar aldım iyi oyunlar ile beraber. Şu an LoL'ü sadece arkadaşlarımla eğlenmek için giriyorum. Emin olun bir gün bırakabilirsiniz. Kanserler, Ruslar, troller herhangi biri sizi soğutmaya yetecektir. Ayrıca hesabı satmakta kararlıysanız bana ulaşabilirsiniz bazı arkadaşlarım almak istiyordu.

Bak arkadasim kesinlikle ama kesinlikle kolay birakamazsin bunu bil once, 2 sene oynamasan bile tekrar oynayacaksin, ben nasil 2003 yilinda cikmis Call of duty 1 oyununu birakamadigimi dusunurken arastirdim, insan beyni hosuna giden her seyi surekli tekrarlamak ister, yaslanana kadar hatta olene kadar devam eder, ancak gercek hayatta seni cok sarsan bir olay bir aci yasarsan belki bagimliligini unutabilirsin.

Kardeşim oynadıkça afedersin gerizekalı oyuncular gelicek ve oyundan soğucaksın bu aralar tam onu yaşıyorum. Arada bi arkadaşlarımla Faceit giriyoruz o kadar.

Sinir olmanız yetiyor bırakmak için. Artık her girdiğin rekabetçi de hile ya da kötü oynayanlar geldiğinde kaybetme serisi arttığında rütbe düşünce sinirlenip bırakıyorsun. Ben öyle bırakmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı