CS:GO nasıl global olunur?

Basit eğlence oynarak global olamazsınız orada sadece rütbe kasarsınız fakat bir süre sonra kazansanız bile 90-200 arası puan veriyor her rütbe için 5K puan gerek global rank oluyor ranklar sadece rekabetçi ve yoldaş maçlarında oluyor.

1627413500459.png

Biraz şansınız zor. Bunun bir cevabı yok her gün antrenman yapmanız lazım. Aim'in gelişmesi lazım, Youtube'da baya video mevcut aim geliştirmek için 😅

Bu bir takım oyunu solo oynayarak hiçbir yere gelinmez.İlk olarak aimini ve harita bilgini geliştir.Sonra kendine takım arkadaşı bul.Takımla info ile oyna.Kaybettiğin zaman takımına daha iyisini yapabileceğini söyle.Bunları yaparak olabilirsin.

Buna katılmıyorum. Daha zor olacağı kesin ama asla imkansız değil. Solo şekilde MM'de Global, Faceit'de 7 LvL oldum.
Hocam o lafın altında çok şey yatıyor aslında.Elbette o rank'a gelen olur ama arkadaşlarınla sevinmedikten sonra,yabancılara küfür ede ede..
Solo oynarak LEM yaptım kendimi.Sonra boostlanan çocuklar, global olup D2 den başka bir map bilmeyenler oyunumu basınca rankta kalmadı oyun zevkide.
(Tabi bu benim düşüncem.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı