CS:GO nasıl iyi oynayabilirim?

Bir CFG herkes için iyi olsa herkes aynı CFG kullanırdı. Bence Pro ve yayıncıların Cfg'sini kullanmak doğru değil.
Başkalarının Cfg'sini denemektense kendinize göre, size en uygun bir CFG yapmayı deneyin.
Deneyin alıştırma yapın, değiştirin tekrar deneyin.
Beğendiğinizi bulmak zor olabilir ama en sağlıklısı budur.

Hocam aynı dediğiniz gibi mesela xantares nasıl o viewmodel ayarında öyle oynuyor anlamıyorum.

Neden iyi oynayamıyorsun söyleyeyim çünkü oyunu cfg. Dosyaları oynamıyor yine sen oynuyorsun!

Yetenek yoksa god. CFG de yüklesen para etmez. Tavsiyem bunlarla uğraşmak yerine kitap okuman yönünde.

Catastrophenin dediği gibi ben diyorum ki nasıl iyi CS:GO oynarım aim mi kasayım bot mu vuriyim napıyım diyorum sen kitap oku diyorsun.

Diğer yorumları bilmem ama en iyi CFG sizin kenfi soft ayarlarınızdır günde en az 1 saat surf ve DM kasarak elinizi ısındırabilir ve bu şekilde mouse hakimiyetini elinizde hissedebilirsiniz ayrıca bu tarz sunucuların 128 tick sunucular olduğuna dikkat etmeli ve şahsen gelişmek istiyorsan smok flash haritalarına girip bunları iyice öğrenmelisin keza atölye haritasını indirdiğin sunucularında 128 tick olmasına dikkat et çünkü 64 tick smok flash ayrı 128 tickte olanlar ayrıdır bir an once bunları öğrenip Faceit geçmen dileği ile iyi oyunlar :)

Bilek herkeste var önemli olan onu geliştirip üstüne koyabilmekte sırf yorum yapmak için yapılmış bir yorum sizinki.:like:
1k saatim var Globaldim oyunda :). 1 yıldır bıraktım. Elini ısındırmak için 1-2 el ölüm maçı vs. girersin ancak günde saatlerce bot vurmak ya da birilerinin CFG'sini indirmek seni iyi yapmaz. Refleks ve yetenektir işin sırrı.

1K saatim var globaldim oyunda :). 1 yıldır bıraktım. Elini ısındırmak için 1-2 el ölüm maçı vs. girersin ancak günde saatlerce bot vurmak ya da birilerinin Cfg'sini indirmek seni iyi yapmaz. Refleks ve yetenektir işin sırrı.

mm oynayan birinden çok da bilgi kaynaklı bir şey beklememek gerek zaten. 1K saat toplamda 1.5 ay bile etmiyorken neyse dostum mm de başarılar sana 😂 😂

Arkadaşlar CS:GO'da kullandığım CFG berk rip tepenin CFG si. 30 tane Cfg'sini yüklemişimdir adamın, fakat bir kere ayar değiştirdim. İmorr CFG yi denemiştim, şimdi yine eski kullandığım CFG ye döndüm. Bu arada o CFG de bayağı iyi oynuyordum şimdi bot vuramıyorum. Bot Allah'ım delireceğim, çıldıracağım kaç haftadır oynayamıyorum niye böyle sizce nasıl eskisi gibi oynayabilirim?

Başkalarının Cfg'sini kullanmak yerine kendi ayarlarınızı oluşturup zırt pırt değiştirmeden kullandıktan sonra, bunu antrenman ile desteklediğizde verim almaya başlarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı